چگونگی ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان

با توجه به اینکه این شرکت نمایندگی مستقیم از دانشگاه های سوئد را دارد ، لذا این امکان فراهم گردیده تا دانشجویان محترم جهت ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی مانند آیلتس و تافل ، امکان ثبت نام را تحت شرایطی داشته باشند. از آنجایی که گرفتن مدرک زبان و رسیدن به نمره ای خاص از جمله مشکلات همیشگی دانشجویان ایرانی جهت مهاجرت به کشورهای دیگر بوده است، گذراندن کورس زبان انگلیسی در کشور سوئد و ویزای دانشجویی سوئد از این طریق می تواند سکوی پرشی جهت تحصیل در سوئد و گرفتن اقامت در این کشور باشد. دوره های زبان ۶ ماهه می باشد و طی گذراندن این کورس زبان در سوئد شما همچنین میتوانید زبان سوئدی را نیز بصورت رایگان در دانشگاه های کشور سوئد یا کمون ها ( شهرداری) فرا بگیرید.

اخذ پذیرش با گذراندن دوره زبان انگلیسی در سوئد

ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان امکان پذیرست ولی شما باید در حد روزمره دانش زبان انگلیسی داشته  باشد. چنانچه موفق به اخذ مدرک زبان نگردیده باشید و دارای مدرک فوق لیسانس یا لیسانس نا پیوسته باشید ( فوق دیپلم + لیسانس ) و سطح زبان انگلیسی شما در حد روز مره ( Intermediate ) باشد میتوانید جهت اخذ پذیرش دوره زبان انگلیسی به مدت یک ترم در دانشگاه های سوئد اقدام نمائید و چنانچه مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس به غیر از زبان انگلیسی داشته باشید وجود مدرک IELTS آکادمیک ۵.۵ که هر مهارت آن حداقل ۵ باشد الزامی است. فارغ التحصیلان دوره های زبان انگلیسی در مقطع لیسانس، بدون آزمون جهت پذیرش در بعضی دانشگاه های سوئد  می توانند اقدام می کنند. تا سپتامبر ۲۰۱۵ دیپلمه های ریاضی و تجربی جهت رشته ی Biomedicine در دانشگاه Skovde ، با مصاحبه از طریق اسکایپ می توانستند پذیرش دریافت نمایند. کورس های زبان انگلیسی در دانشگاه سوئد برگزار می شود و شما ویزای دانشجویی سوئد را دریافت می نمایید.