,

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانويه ٢٠١٧

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم ژانويه ۲۰۱۷ دریافت کرده اند و با توجه به اينكه بسياري از موسسات مدعي هستند كه امكان اخذ ويزا براي كورس زبان انگليسي در كشور سوئد بدون مدرك زبان مقدور نمي باشد،می توانید نمونه اي دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ويزاي دانشجويي كشور سوئد از نوع كارت اقامت مي باشد كه قبل از ورود كارت شما صادر گرديده و از سفارت سوئد در ايران تحويل مي گيريد. معمولا تاريخ اجازه ي ورود شما و خانواده ١٠ الي ١٥ روز قبل از شروع ترم است.
از مزاياي اين كارت به موارد زير مي توان اشاره نمود:
١- كارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زير ١٨ سال همزمان صادر مي گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ي كار دارند.

 

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

 

ویزای سوئد

ویزای سوئد

38 پاسخ
  1. پریسا
    پریسا says:

    با سلام
    ضمن سپاس از شما بابت راهنمایی هایتان
    می خواستم بدانم من با مدرک لیسانس آمار و فوق لیسانس آمارریاضی آیا می توانم برای دکتری در یکی از کشورهای خارجی اقدام نمایم مشکل زبان هم ندارم. فقط کمی معذورات هزینه دارم. لطفا راهنمایی بفرمایید که با چه مقدار هزینه این امکان برایم فراهم می گردد.

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      در حوزه ی اسکاندیناوی دکترا بطور مستقیم پذیرش نمی دهند و باید برای ارشد مجدد اقدام نمایید. شاید برای دکترای ایتالیا بتوانید اقدام کنید برای این منظور از طریق همین سایت فرم ارزشیابی آنلاین را پر نمایید تا بصورت مکتوب به شما پاسخ داده شود.

      پاسخ دادن
  2. حميده
    حميده says:

    سلام اين جانب قصد آدامه تحصيل در نروژ را دارم در مقطع ارشد اياهمسر وفرزندم مي تواند همراه من باشن اجازه كار براي همسرم هست وهزينه زندگي٣ نفر چقدر است

    پاسخ دادن
  3. سارا منصوری
    سارا منصوری says:

    ترم ۶ روانشناسی عمومی هستم ،مستر NLP از دانشگاه آلمان که این دوره ها را در تهران گذراندم ومسلط به خیاطی هستم ومربی اموزش رانندگی هستم ومتولد۱۳۴۵ خیلی علاقه مندم تا مقطع دکترای روانشناسی در این کشور ادامه تحصیل بدم ودر کارش کاری در رابطه با حرفه هایی که ذکر شد داشته باشم،لطفا راهنمایی کنید،متشکرم

    پاسخ دادن
  4. فریبا
    فریبا says:

    سلام. من میخوام بدونم آیتم سن تو این زمینه آیا مشکل ایجاد میکنه؟ من الان ۵۶ سال دارم اما مقطع ارشد رو تازه شروع کردم رشته نرم افزار البته دارم کلاس زبان میرم ولی فکر نمیکنم تو ایران زبان اونطوری جواب بده که تو یه کشور انگلیسی زبان. لطفا راهنماییم کنید.
    متشکرم

    پاسخ دادن
  5. فرزاد
    فرزاد says:

    سلام دانشجوی ترم اخر ارشد دانشگاه ازاد قزوین رشته برق قدرت هستم معدل لیسانس ۱۴ و معدل ارشد ۱۶ مدرک زبان هم ندارم .میخواستم برای دکتری اقدام کنم .باید ادل کورس زبان سوئد رو بگذرونم ؟اگه بخوام المان اقدام کنم .باید کورس زبان المانی رو در المان بگذرونم ؟لطفا راهنمایی کنید ۰۹۱۱۶۷۰۱۴۴۶

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      در حوزه ی اسکاندیناوی دکترا بطور مستقیم پذیرش نمی دهند و باید برای ارشد مجدد اقدام کنید. شما می توانید بدون مدرک زبان ( زبان در حد روزمره به بالا باشد) برای کورس زبان ۶ ماهه، ۴۶ هزار کرون در سوئد اقدام کنید سپس وارد مقطع ارشد می شوید که هزینه ی تحصیل در سوئد سالی ۴۰ میلیون تومان است. در رابطه با آلمان از طریق همین سایت فرم ارزشیابی اروپا را تکمیل نمایید تا بصورت مکتوب به شما پاسخ داده شود.

      پاسخ دادن
  6. امیر
    امیر says:

    با سلام.
    من دانشجوی کارشناسی ارشد میکروب شناسی پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم. در حال نگارش چندین مقاله و کتاب بوده و همچنین با یکی از اساتید مرتبط با رشته ام در دانشگاه علوم پزشکی Orebro سوئد در ارتباط هستم. هنوز مدرک زبانم رو نگرفتم. میخواستم بدونم امکان تحصیل برای مقطع دکتری رو در سوئد دارم یا نه و اینکه چقدر سرمایه اولیه نیاز هست؟

    پاسخ دادن
  7. مجید
    مجید says:

    سلام
    من کارشناسی شیمی کاربردی دارم. معدل لیسانسم ۱۵/۲۴ هست. ۳۳ سالم هست. مجردم در حال متاهل شدن.
    برای ادامه تحصیل و کار در سوئد و نروژ چطوری میتونم اقدام کنم؟ خصوصا در مورد دوره های ویژه زبان
    در ضمن اگر متاهل بشم میتونم همسرم هم ببرم؟

    پاسخ دادن
  8. رضا نصر
    رضا نصر says:

    سلام و عرض ادب.
    من فوق دیپلم کامپیوتر دارم و از نظر زبان هم تقریبا مشکلی ندارم.
    چطور میتونم واسه ادامه تحصیل اقدام کنم.
    ممنون از زحماتتون

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      باید آیلتس آکادمیک ۵.۵ ارائه دهید سپس می توانید برای دوره های زبان ۶ ماهه،۴۶ هزار کرون در سوئد اقدام کنید و بعد ادامه تحصیل دهید که هزینه ی تحصیل سالی ۵۰ میلیون تومان است.

      پاسخ دادن
  9. حدیثه لهراسبی
    حدیثه لهراسبی says:

    سلام…من و همسرم قصد رفتن به سوئد را داریم.البته مدرک زبان نداریم …و سطح زبان ما پایین است امکانش هست از طریق ویزای تحصیلی بدون مدرک زبان برای رشته زبان انگلیسی اقدام کرد؟

    پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *