,

فرصت طلایی برای ادامه تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک

تمامی لیسانسه های در هر رشته ای می توانند در رشته ی MBA مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک ادامه تحصیل دهند. لیسانس های مدیریت تمامی گرایش ها، اقتصاد و حسابداری همچنین می توانند برای رشته ی International Business نیز پذیرش بگیرند.

طول دوره ۱/۵ تا ۲ سال و با هزینه ی ۱۰۰،۰۰۰ کرون (برای کل دوره) حدودا معادل ۵۰ میلیون تومان می باشد.
برای این دوره نیاز به مدرک زبان نمی باشد. لازم به ذکر است دانش زبان باید در حد روزمره باشد.
66 پاسخ
    • hatami
      hatami says:

      سلام بله شما در دو حالت اقامت دائم می گیرید. یا وارد مقطع دکترا می شوید و یا بعد از اتمام ارشد کار فول تایم پیدا می کنید و بعد از ۴ سال کار اقامت دائم می گیرید.

      پاسخ دادن
  1. رضا
    رضا says:

    با سلام و درود
    شروع دوره از چه تاريخي است ؟
    چه مداركي يناز هست ؟
    ويزاي پس از اتمام تحصيل قابل تمديد هست يا حتما” كاري بايد پيدا كرد ؟
    با تشكر

    پاسخ دادن
    • hatami
      hatami says:

      سلام. ترم های سپتامبر و ژانویه پذیرش دارند. نیاز به اصل مدارک تحصیلی و ریزنمرات هست. بعد از اتمام دوره ی ارشد یا وارد مقطع دکترا می شوید و یا کار فول تایم پیدا می کنید.

      پاسخ دادن
  2. سميرا
    سميرا says:

    سلام من دانشجوي ارشد ام بي اي هستم البته در حال تكميل پايان نامه براي دكتري ميتونم اقدام كنم و اينكه وضعيت كار در كشور دانمارك چطوره چون همراه همسر و دخترم قصد مهاجرت داريم

    پاسخ دادن
  3. صاحبه
    صاحبه says:

    سلام در برخی از سایت ها خواندم تحصیل در نروژ از ۲۰۱۵ پولی شده ایا حقیقت دارد؟ من ارشد صنایع غذایی ز دانشگاه فردوسی را دارم. کدام کشورها رایگان اجازه ادامه تحصیل در مقطع ارشد یا دکتری را ب من می دهند و در واقع شانس پذیرش خوبی دارم؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      خیر، تحصیل در نروژ همچنان رایگان است. حتما نیاز به آیلتس آکادمیک ۶.۵ دارید. برای کشورهای سوئد و دانمارک نیز می توانید اقدام کنید. لزوما نیاز به مدرک زبان نیست و تحصیل هزینه دارد.

      پاسخ دادن
  4. سامان
    سامان says:

    با سلام من لیسانس حقوق با معدل ۱۸ تهران مرکز و آیلتس ۶.۵ _آیا امکان ادامه تحصیل در گرایش های حقوق در دانمارک هست؟
    آیا امکان داره بعد از فراغت از تحصیل در همانجا مشغول به کار شد؟

    پاسخ دادن
  5. سامان
    سامان says:

    در حوزه ی اسکاندیناوی پذیرش دکترا بطور مستقیم امکان پذیر نیست و باید برای ارشد مجدد اقدام کنید.
    آیا این موضوع برای تمامی رشته های تحصیلی مصداق پیدا میکنه؟

    پاسخ دادن
  6. علی
    علی says:

    سلام-
    ۱)هزینه ای که گفته شده به همراه هزینه های شخصی یا اون دوره فقط شهریه اش حدود ۵۰ میلیون هست!؟
    ۲) تحصیل تو کدوم دانشگاه و یا زیر نظر کدوم موسسه است!؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      هزینه ی زندگی ماهیانه ۶۰۰ الی ۹۰۰ یورو می باشد. هزینه ی تحصیل سالیانه ۶۰۰۰ یورو می باشد. در رابطه با نام دانشگاه و شهر در مشاوره ی حضوری خدمتتان عرض می کنیم. موسسه ی ما زیر نظر وزارت علوم است. میتوانید نام ما را با عنوان “سفیران آتیه نگر شمال” در سایت وزارت علوم بیابید.

      پاسخ دادن
  7. ر.الف
    ر.الف says:

    با سلام.. آیا برای تحصیل ام بی ای در دانمارک محدودیت سنی وجود داره؟ آیا ویزای همراه داده میشه؟
    من ۴۰ سال سن دارم متاهل هستم و دارای ۲ فرزند ۷ و ۴ ساله می باشم.
    آیا در دوران تحصیل اجازه کار وجود داره .. و آیا با دانستن زبان در حد روزمره میشه در دانمارک کار دانشجویی پیدا کرد؟
    آیا به دانشجو خوابگاه داده میشه؟
    و دانش زبانی برای گرفتن ویزا چطور محک زده میشه؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      بله می توانید اقدام کنید. همسر و فرزند سه ماه بعد اجازه ی ورود دارند. اگر خانم هستید فرزندتان همراه با شما همزمان وارد می شوند. هفته ای ۲۰ ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارید.سطح زبان باید روزمره به بالا باشد. خانه یا خوابگاه می گیرید. دانش زبانی از طریق اسکایپ یا نماینده ی دانشگاه بصورت حضوری از شما مصاحبه می گیرد.

      پاسخ دادن
  8. رضوان
    رضوان says:

    سلام من دیپلم مدیریت هستم ودرحدصحبت روزمره زبان بلدم میخواستم بدونم آیا دررشته ی حقوق میتوانم دریکی ازکشورهای اروپایی تحصیل کنم لطفاً راهنماییم کنید متشکرم.

    پاسخ دادن
  9. ارزو
    ارزو says:

    سلام مهندسی صنایع غذایی خوندم.مایل به ادامه تحصیل در رشته تغذیه در مقطع ارشد هستم.ایا امکانش هست که بتونم تغذیه بخونم در دانمارک یا نروژ؟زبان هم در حد معمول وروز مره هستم.ممنون

    پاسخ دادن
  10. Goli
    Goli says:

    سلام
    ممنون از اطلاعاتتون.
    من با خوندن این صفحه با یک تناقش مواجه شدم. یک جا گفته شده که اگر معدل لیسانس بالای ۱۷ باشه و نمره آیلتس بالای ۶.۵ باشد نیاز به پرداخت شهریه در دانمارک نیست ولی شما در پاسخ به یکی از در رشته حقوق درس خوانده بود و معدل بالا ۱۸ و آیلتس ۶.۵ داشتند گفتین که باید هزینه شهریه دانشگاه پرداخت کند!
    ممنون میشم قضیه را روشن بفرمایید

    ۱- منظور از نمره آیلتس، آیلتس آکارمیک است؟
    ۲- این نمره ۶.۵ در آیلتس برای همه مهارت هاست یا نه میانگین نمره مهارت ها ۶.۵ باید باشد.
    ۳- بازار کار برای فارغ التحصیلان رشته اقتصاد در دانمارک خوب است؟ (من فوق اقتصاد دارم) بهتر است در همین رشته ادامه تحصیل بدم یا رشته ام را عوض کنم؟
    ۴- این ۴ سال زمانی که لازم هست که در دانمارک کار کنیم تا اقامت دانمارک را بگیریم، باید حتما در زمینه رشته تحصیلی خودمان کار کنیم یا صرف اینکه شاغل شویم کفایت می کند؟
    ۵- آیا میزان حقوق دریافتی در تصمیم اداره مهاجرت دانمارک برای دادن یا ندادن اقامت به افراد بعد از ۴ سال اهمیت دارد؟
    ۶- جایی خواندم که سفارت دانمارک خیلی سختگیره و برای همین افراد کشور آلمان یا اتریش را برای تحصیل انتخاب می کنند. درسته؟

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      تحصیل رایگان در دانمارک برای بعضی از رشته ها (که حقوق جز این لیست رشته ها نبود) جهت ترم سپتامبر ۲۰۱۷ امکان پذیر بود و در حال حاضر فرصت تمام شده است. مسلما آیلتس آکادمیک نیازست. هر مهارت نباید زیر ۶ باشد.شما فقط می توانید در رشته ی خودتان تحصیل کنید. فرق نمی کند که در چه زمینه ای شاغل باشید. اتفاقا برعکس ویزای دانمارک از آلمان و اتریش راحت تر است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ما تماس بگیرید.

      پاسخ دادن
  11. Fereshte
    Fereshte says:

    سلام من میخواستم بپرسم برای شرکت در برنامه کورس زبان سوئد هم نیاز به مدرک زبان هست و ایا بعد گذراندن اون دوره میشه برای تحصیل به دانمارک رفت

    پاسخ دادن
  12. alireza
    alireza says:

    باسلام من معدل ۱۶.۸۶ دیپلم تجربی دارم و زبان درحد زور مره می تونم صحبت کنم ولی مدرک زبان ندارم و دو تا گواهی ثبت اختراع ایا برای دانمارک میتونم برای پزشکی اقدام کنم و به غیر از دانمارک دیگه چه کشور های میشه اقدام کرد ممنون

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      برای حوزه ی اسکاندیناوی پزشکی نمی توانید اقدام کنید. شاید بتوانید برای مجارستان پذیرش بگیرید. برای این منظور وارد سایت ما شوید و فرم ارزشیابی را پر نمایید تا بصورت مکتوب به شما پاسخ داده شود.

      پاسخ دادن
  13. MOHAMMAD
    MOHAMMAD says:

    سلام و خسته نباشید
    من فوق دیپلم مهندسی مکانیک دارم و سه سال مدرس زبان انگلیسی هستم و مدرک ایلتس ۸.۵ دارم.
    میخواستم بدونم با این شرایط بهترین جایی ک میتونم اقدام کنم با هزینه کم برای ادامه تحصیل کجاست؟
    خیلی ممنون از لطفتون

    پاسخ دادن
  14. آرمان
    آرمان says:

    با سلام
    من کارشناسی مهندسی صنایع بوعلی خوندم. میخواستم از شما بپرسم آیا میتونم برای ارشد مدیریت مالی یا فایننس در دانمارک یا نروژ اقدام کنم؟
    مشخصا در نروژ آیا هزینه همراه دانشجو لازمه؟ چه مقداری هستش؟
    ممنونم

    پاسخ دادن
  15. سید سعید
    سید سعید says:

    با عرض سلام و خسته نباشید.
    بنده کارشناسی ارشد آموزش زبان انگلیسی از دانشگاه علوم تحقیقات می باشم . همسرم نیز کارشناسی ارشد ادبیات فارسی می باشند.
    برای مقطع دکتری در دانشگاه نروژ می توانم اقدام نمایم؟
    آیا همسرم نیز نی تواند در مقطع دکتری درنروژ ادامه تحصیل بدهد؟ چه رشته ایی می تواند بخواند؟
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ دادن
  16. سید سعید
    سید سعید says:

    متشکرم از پاسخگویی تان..
    با توجه به رشته بنده (ارشد آموزش زبان انگلیسی) و همسرم (ارشد ادبیات فارسی و همچنین فرهنگ و زبانهای ایران باستان) ، آیا می توان همین گرایش را در نروژ ادامه داد؟ آیا آموزش زبان انگلیسی تدریس میشود در دانشگاههای نروژ؟
    شما چه پیشنهادی دارید برای بنده و همسرم؟
    سپاسگزارم

    پاسخ دادن
  17. سید سعید
    سید سعید says:

    ضمن تشکر از پاسخگویی شما،عذر خواهی میکنم از اینکه مجبورم به دفعات وقت شما را برای گرفتن راهنمایی بگیرم.
    به نظر شما بین کشور نروژ و فتلاند کدام یک از نظر هزینه ایی (هزینه زندگی) کم هزینه تر می باشد؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      هزینه ی زندگی در نروژ ۲۰ درصد بیشتر از دیگر کشورهای اسکاندیناویست. حدودا ماهیانه ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ یورو می باشد. تحصیل در نروژ رایگان است ولی تحصیل در فنلاند سالی ۴۰ میلیون تومان است.

      پاسخ دادن
  18. محمد
    محمد says:

    سلام.
    ۲۸ سال سن دارم.
    ۳سال سابقه کار در صنعت بیمه به عنوان نماینده ( بدون بیمه تامین اجتماعی بودم.)
    رشته کاردانی و کارشناسی برق قدرت دارم
    معدل کارسناسی ۱۵ و آیلتس ۶.۵ دارم
    میتونم توی یکی از رشته های مدیریت به صورت رایگان ادامه تحصیل بدم؟

    پاسخ دادن
      • کارشناس
        کارشناس says:

        سلام
        شما می توانید در رشته ی لیسانس خود ادامه تحصیل دهید. تحصیل در نروژ رایگان است. ولی باید ریزنمرات شما بررسی شود. تنها کشوری که امکان تغییر رشته دارید دانمارک است که می توانید برای ارشد ام بی ای اقدام کنید. هزینه ی تحصیل سالی ۶۰۰۰ یورو می باشد.

        پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      شما می توانید در رشته ی لیسانس خود ادامه تحصیل دهید. تحصیل در نروژ رایگان است. ولی باید ریزنمرات شما بررسی شود. تنها کشوری که امکان تغییر رشته دارید دانمارک است که می توانید برای ارشد ام بی ای اقدام کنید. هزینه ی تحصیل سالی ۶۰۰۰ یورو می باشد.

      پاسخ دادن
      • محمد
        محمد says:

        ممنون از پاسخگویی شما.رتبه دانشگاه رو هم می فرمایید؟
        و اینکه امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا DBAهم وجود داره تو همین دانشگاه؟
        و مدرک این دانشگاه مورد تایید وزارت علوم هست؟

        پیشاپیش از پاسخگویی شما نهایت تشکر رو دارم
        بهروز باشید

        پاسخ دادن
  19. فرناز
    فرناز says:

    با سلام
    بنده قصد مهاجرت به نروژ را دارم.
    سوال بنده این است : آیا می توان از طریق ویزای دانشجویی برای اقامت دائم نروژ اقدام کرد؟
    تبدیل ویزای دانشجویی به اقامت دائم در نروژ چند سال زمان میبرد؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      دو راه وجود دارد:
      بعد از اتمام ارشد می توانید وارد مقطع دکترا شوید که شغل محسوب می شود حقوق می گیرید و بعد از اتمام پروسه ی دکترا اقامت دائم می گیرید.
      راه دوم بعد از اتمام ارشد تا ۶ ماه می توانید شغل دائم پیدا کنید و بعد از ۴ سال کار اقامت دائم می گیرید.

      پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *