,

ويزاي دانشجويي سوئد برای خانواده ها

ویزای دانشجویی سوئد

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم ژانویه ۲۰۱۷ دریافت کرده اند ، می توانید نمونه اي دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ويزاي دانشجويي كشور سوئد از نوع كارت اقامت مي باشد كه قبل از ورود كارت شما صادر گرديده و از سفارت سوئد در ايران تحويل مي گيريد. معمولا تاريخ اجازه ي ورود شما و خانواده ١٠ الي ١٥ روز قبل از شروع ترم است.
از مزاياي اين كارت به موارد زير مي توان اشاره نمود:
١- كارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زير ١٨ سال همزمان صادر مي گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ي كار دارند.

ویزای سپتامبر ۲۰۱۶

ویزای همراه سوئد

ویزای همراه سوئد

12 پاسخ
  1. حامد
    حامد says:

    سلام وقتتون بخیر
    برای اینکه همسر و فرزند ۴ ساله ام همراه با من بیان به دانمارک یا نروژ و یا سوئد… چقدر باید پول در حساب بانکی داشته باشیم؟

    پاسخ دادن
    • کارشناس
      کارشناس says:

      سلام
      برای هر کشور متفاوت است ولی باید هزینه ی یک سال اول زندگی را با خود داشته باشید. می توانید برای مشاوره ی دقیق تر با شماره های ما تماس بگیرید.

      پاسخ دادن
  2. حسین
    حسین says:

    سلام
    من دانشجوی ارشد مهندسی شیمی هستم. با معدل ۱۶.۵۰
    از پایان نامه ی اینجانب حداقل یک مقاله ISI بیرون میاد.
    پس از دریافت مدرک آیلتس،آیا میتونم برای تحصیل در مقطع دکترا از کشور سوئد اقامت بگیرم؟

    پاسخ دادن
  3. سارا
    سارا says:

    سلام .. من ٢٥ سالمه و متاهل هستم فرزند ندارم. براي ادامه تحصيل در رشته ي معماري براي فوق ليسانس ميخواستم اقدام كنم. كشوري رو كه تحصيل در دانشگاه هاي آن به زبان انگليسي باشه و رايگان يا با هزينه پايين باشه رو بهم معرفي كنين . دوره ارشدش هم ١ ساله باشه و بعد از اتمام تحصيل شاغل شم و براي اقامت دائمي اقدام كنم . همسر بنده بعد از اتمام تحصيلم قصد اومدن دارند ايشون هم مهندس عمرانن. هدفمون هم موندن و زندگي در ان كشور هست.

    پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *