,

ویزای دانشجويي دانمارک براي ترم ژانویه ۲۰۱۷

دانمارک

ضمن تبريك به دوستاني كه ويزاي دانشجويي دانمارک را براي ترم ژانویه ۲۰۱۷دريافت نموده اند، مي توانيد نمونه اي از ويزاي دانمارک را مشاهده فرماييد. در کشور دانمارک امکان ادامه تحصیل بدون مدرک زبان حتی از مقطع دیپلم نیز مقدور است. مشروط به اینکه متقاضی دارای سطح زبان در حد روزمزه باشد. پس حداقل برای شروع تحصیل در دانشگاه های دانمارک و زندگی در این کشور قاعدتا سطح زبان شما باید در حدIntermediate باشد.

4 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *