,

ویزای دانشجويي دانمارک براي ترم ژانویه ۲۰۱۷

دانمارک

ضمن تبريك به دوستاني كه ويزاي دانشجويي دانمارک را براي ترم ژانویه ۲۰۱۷دريافت نموده اند، مي توانيد نمونه اي از ويزاي دانمارک را مشاهده فرماييد. در کشور دانمارک امکان ادامه تحصیل بدون مدرک زبان حتی از مقطع دیپلم نیز مقدور است. مشروط به اینکه متقاضی دارای سطح زبان در حد روزمزه باشد. پس حداقل برای شروع تحصیل در دانشگاه های دانمارک و زندگی در این کشور قاعدتا سطح زبان شما باید در حدIntermediate باشد.

10 پاسخ
  1. حامد
    حامد says:

    سلام
    برای تحصیل در رشته MBA گرایش فناوری اطلاعات در دانمارک آیا دانشگاه هایی که این دوره مستر را بدون نیاز به مدرک زبان (البته من سطح زبانم خوبه ) ارائه می دن آیا مورد تایید وزارت علوم ایران هستند ؟ و اگر کسی بخواد برای ادامه در مقطع دکترا به کانادا برود مشکلی که نیست؟

    پاسخ دادن

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *