اخذ پذیرش و ویزای سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد (دانشگاههای سوئد)

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس حداقل ۶/۵ و یا تافل ۹۰ می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی جهت گرفتن ویزای سوئد با اخذ پذیرش در دوره زبان انگلیسی در سوئد ( دوره های زبان انگلیسی ) در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی-ویزای سوئد ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند و چنانچه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد حتی این امکان نیز فراهم گردیده که پس از انجام مصاحبه ،مستقیم و بدون ارائه مدرک زبان در مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل دهد و ویزای سوئد را دریافت نماید.

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد برای ترم ژانویه ۲۰۱۹

دوره زبان در سوئد

ویزای شنگن

ویزای تحصیلی

ادامه تحصیل

 

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن تحصیلی

ادامه تحصیل در سوئد

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن تحصیلی

ویزای تحصیلی

تحصیل در سوئد

 

ویزای دانشجویی یکساله سوئد با داشتن مدرک آیلتس آکادمیک ۶.۵ – کارت اقامت دانشجویی یک ساله برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

کارت اقامت دانشجویی سوئد

ویزای تحصیلی سوئد

ادامه تحصیل در اروپا

 

ویزای دانشجویی سوئد ترم های پیش

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانویه۲۰۱۸

دوره زبان در سوئد

کشور سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن

ویزای شنگن

ویزای شینگن

شنگن

ویزای شنگن سوئد

ویزای شنگن سوئد

ویزای شینگن

ویزای شینگن دانشجویی

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانویه ٢٠١٧

 

 

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

دوره زبان در دانشگاه سوئد

دوره زبان در دانشگاه سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

قابل توجه دانشجویان عزیز

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان می رساند اخیرا عده ای سودجو که خود را به عنوان وکیل معرفی می نمایند با دریافت وجوهی خارج از عرف و بسیار بالا مدعی هستند که بدون اینکه شما از سطح زبانی معقولی برخوردار باشید می توانند برای شما از دانشگاه های سوئد پذیرش دریافت نمایند و در این راستا با ارائه مدارک جعلی از جمله آیلتس به دانشگاه اقدام می نمایند وموجب می  گردند که دانشجو در لیست سیاه قرار گیرد وبه عنوان فردی متقلب شناسایی گردد. متاسفانه دانشجویان وقتی متوجه این مسئله می گردند، با توجه به اینکه این وکلا به وزارت علوم وابستگی ندارند، نمی توانند هیچ شکایتی بکنند. در نتیجه مرجعی بابت رسیدگی وجود ندارد. لذا موکدا اصرار میگردد از طریق موسسات مجازی که از طرف وزارت علوم معرفی گردیده اند که لیست آنها را می توانید در اینجا مشاهده کنید اقدام کنید. زیرا این موسسات مورد تایید می باشند و در قبال فعالیت های خود باید به وزارت علوم پاسخگو باشند.

ویزای دانشجویی سوئد برای خانواده ها

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸ دریافت کرده اند ، می توانید نمونه ای دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ویزای دانشجویی کشور سوئد از نوع کارت اقامت می باشد که قبل از ورود کارت شما صادر گردیده و از سفارت سوئد در ایران تحویل می گیرید. معمولا تاریخ اجازه ی ورود شما و خانواده ١٠ الی ١۵ روز قبل از شروع ترم است.
از مزایای این کارت به موارد زیر می توان اشاره نمود:
١- کارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زیر ١٨ سال همزمان صادر می گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ی کار دارند.

 

ویزای دانشجویی سوئد برای خانواده ترم ژانویه ۲۰۱۹

ویزای دانشجویی شنگن

ادامه تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

 

ویزای دانشجویی سوئد برای خانواده ترم سپتامبر ۲۰۱۸

ویزای شینگن تحصیلی

تحصیل در سوئد

ویزای سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در اروپا

دوره زبان در سوئد

ویزای شنگن سوئد

ویزای دانشجویی ترم ژانویه ۲۰۱۸

تحصیل در سوئد

زندگی در سوئد

دوره زبان در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن

ویزای شنگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن تحصیلی

ویزای دانشجویی ترم سپتامبر۲۰۱۷

ویزای دانشجویی سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

ویزای شینگن دانشجویی

ویزای شینگن دانشجویی

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

ویزای دانشجویی ترم ژانویه ۲۰۱۷

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای سپتامبر ۲۰۱۶

ویزای همراه سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای سوئد

ویزای دانشجویی نروژ

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی نروژ را برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸ دریافت نموده اند، می توانید نمونه ای از ویزای نروژ را مشاهده فرمایید. ویزای نروژ از نوع استیک است و برای دو ماه صادر می شود. متقاضی فرصت دارد تا بعد از ورود به کشور نروژ ویزا را به کارت اقامت دانشجویی تبدیل کند. تحصیل در کشور نروژ رایگان است.برای مشاهده ی ویزای ترم ها گذشته روی لینک زیر کلیک نمایید.

 

ویزای دانشجویی نروژ

ویزای دانشجویی نروژ

 

نمونه ی ویزای دانشجویی نروژ ۲۰۱۶

نمونه ی ویزای دانشجویی نروژ ۲۰۱۷

ویزای نروژ

ویزای نروژ

تحصیل رایگان در نروژ

تحصیل رایگان در نروژ

 

نمونه ی ویزای دانشجویی نروژ ۲۰۱۶

 

فرصت طلایی برای ادامه تحصیل در دانمارک

تمامی لیسانسه های در هر رشته ای می توانند در رشته ی MBA مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک ادامه تحصیل دهند. لیسانس های مدیریت تمامی گرایش ها، اقتصاد و حسابداری همچنین می توانند برای رشته ی International Business نیز پذیرش بگیرند.

طول دوره ۱/۵ تا ۲ سال و با هزینه ی ۱۰۰،۰۰۰ کرون (برای کل دوره) حدودا معادل ۵۰ میلیون تومان می باشد.
برای این دوره نیاز به مدرک زبان نمی باشد. لازم به ذکر است دانش زبان باید در حد روزمره باشد.