با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس حداقل ۶/۵ و یا تافل ۹۰ می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی جهت گرفتن ویزای سوئد با اخذ پذیرش در دوره زبان انگلیسی در سوئد ( دوره های زبان انگلیسی ) در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی-ویزای سوئد ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند و چنانچه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد حتی این امکان نیز فراهم گردیده که پس از انجام مصاحبه ،مستقیم و بدون ارائه مدرک زبان در مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل دهد و ویزای سوئد را دریافت نماید.

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد برای ترم ژانویه ۲۰۱۹

دوره زبان در سوئد

ویزای شنگن

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

دوره زبان انگلیسی در سوئد

ویزای شینگن تحصیلی

ویزای دانشجویی یکساله سوئد با داشتن مدرک آیلتس آکادمیک ۶.۵ – کارت اقامت دانشجویی یک ساله برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

کارت اقامت دانشجویی سوئد

ویزای تحصیلی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد ترم های پیش

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانویه۲۰۱۸

دوره زبان در سوئد

ویزای شنگن

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانویه ٢٠١٧

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد