ویزای کشور نروژ

ویزای کشور نروژ

ویزای کشور نروژ

افراد خارجی که تمایل به سفر به کشور نروژ را دارند باید ویزای متناسب با دلیل حضورشان در کشور را دریافت کنند. از زمان ورود به منطقه شینگن تا شش ماه بعد این ویزا اعتبار دارد اما باید به یاد داشته باشید که دارندگان ویزا تنها می توانند ۹۰ روز از این دور ۱۸۰ روزه را در منطقه شینگن اقامت داشته باشند.

کشور هایی که جزو منطقه شینگن محسوب می شوند به این شرح است:

اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لیختن اشتاین، مالتا، هلند، نروژ، لهستان، پرتقال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، لوکزامبورگ، سوئیس.

بسته به اینکه میخواهید برای تحصیل، گردشگری، کار و یا اقامت دائم وارد کشور نروژ شوید باید ویزای شنگن متفاوتی دریافت کنید.

مدارک کلی مورد نیاز:

  • فرم درخواست ویزا.
  • دو قطعه عکس مناسب برای پاسپورت (تصویر کامل صورت با زمینه سفید).
  • پاسپورت و کپی ویزاهای قبلی (پاسپورت باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد).
  • کپی رزرو بلیط برگشت (توصیه نمیشود قبل از دریافت ویزا بلیط را خریداری کنید).
  • تاییدیه بیمه سفر به ارزش حداقل ۳۰.۰۰۰ یورو برای کشور نروژ و تمام منطقه شینگن.
  • نامه ای حاوی دلیل و برنامه سفر.
  • رزور پرواز همراه با تاریخ و شماره پرواز که زمان ورود و خروج از نروژ را مشخص کند.
  • اثبات امکان سکونت در نروژ در طول سفر (رزور هتل).
  • مدرک وضعیت اجتماعی (سند ازدواج، تولد فرزنان، مرگ همسر).
  • مدرک اثبات توان مالی. هنگام درخواست برای ویزا شخص درخواست کننده باید حداقل ۵۰۰ کرون نروژ معادل ۵۰ یورو در مالکیت خود داشته باشد (این مبلغ ثابت نیست و می تواند موردی تغییر کند).

اگر کارمند هستید:

  • قرارداد استخدامی
  • صورت حساب بانکی حداقل شش ماه گذشته
  • سند عدم مخالفت کارفرما
  • فرم مالیت بر درآمد یا سند کاهش آن از مبلغ درآمد

اگر شغل آزاد دارید:

  • کپی مجوز کسب و کار
  • صورت حساب بانکی شرکتتان برای مدت حداقل شش ماه
  • مالیات بر درآمد

اگر دانش آموز هستید:

  • مدرک ثبت نام
  • اجازه نامه ترک مدرسه یا دانشگاه

اگر بازنشسته هستید:

  • صورت حساب بازنشستگی شش ماه گذشته

لیست مدارک اضافه مورد نیاز برای درخواست های معمول برای ویزا:

ویزای کشور نروژ

ویزای کشور نروژ

ویزای نروژ برای تحصیل، تحقیق، آموزش و یا دیگر اهداف مشابه:

  • پذیرشنامه ای که نشان دهنده اجازه شرکت در کلاس ها باشد
  • گواهی تکمیل یا شرکت در دوره ها
  • گواهی اثبات توان مالی

در زیر می توانید تعدادی از ویزاهای دانشجویانی که از طریق موسسه EUSTUDY اعزام شده اند ببینید:

1 ویزای کشور نروژ

2 ویزای کشور نروژ

"<yoastmark

 

ویزای توریستی نروژ:

  • دعوت نامه از طرف خانواده یا دوستانتان در نروژ همراه با آدرس و شماره تلفن (اگر امکانش هست).
  • صورت حساب بانکی ۶ ماه گذشته.
  • کپی پاسپورت

ویزای کاری نروژ:

  • دعوت نامه از طرف شرکت نروژی که قصد ملاقاتش را دارید همراه با مشخصات دقیق شرکت و تاریخ ملاقات.
  • مجوزی از طرف کارفرما که در آن اجزاه سفر را به شما داده.
  • اگر در گذشته بین دو شرکت روابط کاری ای وجود داشته باید مدرک آن ارائه شود.
  • صورت حساب بانکی ۶ ماه گذشته شرکت
  • کپی تمامی مدارک شراکت، اساس نامه برابر اصل و مجوز تجارت
  • در مورد هزینه های اقامت در منطقه شینگن، کارفرما یا شرکت همکار باید در نامه ای (یا در دعوت نامه) تقبل هزینه های فرد را اعلام کنند.

ویزا برای دلایل پزشکی:

  • گزارش پزشکی محلی
  • گواهی پزشکی از دکتر یا بیمارستانی در نروژ که روز ملاقات شما و شرایط پزشکی شما را تایید کند.
  • رسید پرداخت هزینه های پزشکی

ویزا برای دلایل فرهنگی، ورزشی، مذهبی یا خدمه فیلم ها:

  • دعوت نامه از طرف مسئولینی که در بالا اشاره شد همراه با جزییات در مورد نوع فعالیت ها – علت حضور، نحوه پوشش هزینه ها
  • نام درخواست کنندگان (اعضا و خدمه)
  • مدت ماندن
  • مسیر سفر

ویزا برای اعضای رسمی نمایدگان:

  • کپی دعوت نامه رسمی
  • هویت درخواست کننده
  • هدف سفر (مذاکرات، نشست، رویدادی برنامه ریزی شده توسط شرکت های بین المللی)
  • مدت اقامت
  • محل اقامت

ویزای برای همسر یک شهروند نروژ:

  • مدرک اثبات شهروندی نروژ (مانند کارت شناسایی)
  • سند ازدواج نروژی
  • دفتر ثبت اعضای خانواده نروژی

ویزای نروژ برای کودکان زیر سن قانونی:

  • مدرک اثبات میزان معمول درآمد خانواده (قرارداد با حقوق ماهیانه ثابت یا صورت حساب بانکی یا مجوز کسب و کار)
  • سند رسمی اجازه سفر از طرف والدین
  • اگر یکی از والدین در کشور دیگر زندگی میکند، اجازه آنها برای سفر

نکته: هنگام ثبت درخواست در سفارت نروژ والدین یا قیم کودک باید همراه او حضور داشته باشند.