ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم ژانویه ۲۰۱۷ دریافت کرده اند و با توجه به اینکه بسیاری از موسسات مدعی هستند که امکان اخذ ویزا برای کورس زبان انگلیسی در کشور سوئد بدون مدرک زبان مقدور نمی باشد،می توانید نمونه ای دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ویزای دانشجویی کشور سوئد از نوع کارت اقامت می باشد که قبل از ورود کارت شما صادر گردیده و از سفارت سوئد در ایران تحویل می گیرید. معمولا تاریخ اجازه ی ورود شما و خانواده ١٠ الی ١۵ روز قبل از شروع ترم است.
از مزایای این کارت به موارد زیر می توان اشاره نمود:
١- کارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زیر ١٨ سال همزمان صادر می گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ی کار دارند.

 

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

 

ویزای سوئد

ویزای سوئد