کارت اقامت سوئد

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم سپتامبر ۲۰۱۶ دریافت کرده اند ، می توانید نمونه ای دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ویزای دانشجویی کشور سوئد از نوع کارت اقامت می باشد که قبل از ورود کارت شما صادر گردیده و از سفارت سوئد در ایران تحویل می گیرید. معمولا تاریخ اجازه ی ورود شما و خانواده ١٠ الی ١۵ روز قبل از شروع ترم است.
از مزایای این کارت به موارد زیر می توان اشاره نمود:
١- کارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زیر ١٨ سال همزمان صادر می گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ی کار دارند.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی انیمیشن

به اطلاع فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی انیمیشن از دانشگاه های معتبر ایران می رساند، جهت اخذ پذیرش در دوره های کارشناسی ارشد در کشور استونی بصورت نیمه رایگان و با داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۵.۵ و یا تافل ۷۰ می توانند اقدام نمایند. نحوه ی ارائه ی نمونه ی کار به داوطلبان در مشاوره های حضوری اعلام خواهد شد.
استونی رتبه ی یک کیفیت هوا را در دنیا دارد. تحصیل در کشور استونی برای رشته های مهندسی کامپیوتر ، فناوری اطلاعات، مکانیک، الکترونیک و ریاضی شرایط خوبی از نظر کار و تحصیل دارد. امکان گرفتن اسکالرشیپ وجود دارد. هزینه ی زندگی در کشور استونی ماهیانه ۴۰۰ الی ۵۰۰ یورو می باشد.

ویزای دانشجویی سوئد

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم سپتامبر ٢٠١۶ دریافت نموده اند، می توانید یک نمونه از ویزای
Program from KTH university
را مشاهده بفرمایید.

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی موسیقی

تحصیل در کشور نروژ در تمامی مقاطع رایگان است. در حال حاضر فرصت طلایی برای فارغ التحصیلان رشته ی موسیقی که تمایل به ادامه تحصیل رایگان در اروپا دارند فراهم شده است.

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی موسیقی از دانشگاه های معتبر ایران که علاقمند به ادامه ی تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد بصورت تحصیلات رایگان و به زبان انگیسی در کشور نروژ می باشند، می توانند با دارا بودن معدل بالاتر از ۱۴ و مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ یا تافل ۸۰ در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند. نمونه ی کارهای موسیقی ارائه شده با توجه به فرمت اعلام شده از طرف دانشگاه متعاقبا به داوطلبان در مشاوره های حضوری توضیح داده خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات  تکمیلی لطفا فرم ارزشیابی آنلاین را تکمیل نمایید.

فرصت طلایی برای ادامه تحصیل در دانمارک

تمامی لیسانسه های در هر رشته ای می توانند در رشته ی MBA مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک ادامه تحصیل دهند. لیسانس های مدیریت تمامی گرایش ها، اقتصاد و حسابداری همچنین می توانند برای رشته ی International Business نیز پذیرش بگیرند.

طول دوره ۱/۵ تا ۲ سال و با هزینه ی ۱۰۰،۰۰۰ کرون (برای کل دوره) حدودا معادل ۵۰ میلیون تومان می باشد.
برای این دوره نیاز به مدرک زبان نمی باشد. لازم به ذکر است دانش زبان باید در حد روزمره باشد.