کارت اقامت سوئد

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم سپتامبر ۲۰۱۶ دریافت کرده اند ، می توانید نمونه اي دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ويزاي دانشجويي كشور سوئد از نوع كارت اقامت مي باشد كه قبل از ورود كارت شما صادر گرديده و از سفارت سوئد در ايران تحويل مي گيريد. معمولا تاريخ اجازه ي ورود شما و خانواده ١٠ الي ١٥ روز قبل از شروع ترم است.
از مزاياي اين كارت به موارد زير مي توان اشاره نمود:
١- كارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زير ١٨ سال همزمان صادر مي گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ي كار دارند.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی انیمیشن

به اطلاع فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی انیمیشن از دانشگاه های معتبر ایران می رساند، جهت اخذ پذیرش در دوره های کارشناسی ارشد در کشور استونی بصورت نیمه رایگان و با داشتن مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۵.۵ و یا تافل ۷۰ می توانند اقدام نمایند. نحوه ی ارائه ی نمونه ی کار به داوطلبان در مشاوره های حضوری اعلام خواهد شد.
استوني رتبه ي يك كيفيت هوا را در دنيا دارد. تحصيل در كشور استوني براي رشته هاي مهندسي كامپيوتر ، فناوري اطلاعات، مكانيك، الكترونيك و رياضي شرايط خوبي از نظر كار و تحصيل دارد. امكان گرفتن اسكالرشيپ وجود دارد. هزینه ی زندگی در کشور استونی ماهیانه ۴۰۰ الی ۵۰۰ یورو می باشد.

ويزاي دانشجويي سوئد

ضمن تبريك به دوستاني كه ويزاي دانشجويي سوئد را براي ترم سپتامبر ٢٠١٦ دريافت نموده اند، مي توانيد يك نمونه از ويزاي
Program from KTH university
را مشاهده بفرماييد.

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی موسیقی

تحصیل در کشور نروژ در تمامی مقاطع رایگان است. در حال حاضر فرصت طلایی برای فارغ التحصیلان رشته ی موسیقی که تمایل به ادامه تحصیل رایگان در اروپا دارند فراهم شده است.

قابل توجه فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته ی موسیقی از دانشگاه های معتبر ایران که علاقمند به ادامه ی تحصیل درمقطع کارشناسی ارشد بصورت تحصیلات رایگان و به زبان انگیسی در کشور نروژ می باشند، می توانند با دارا بودن معدل بالاتر از ۱۴ و مدرک زبان انگلیسی آیلتس ۶ یا تافل ۸۰ در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهند. نمونه ی کارهای موسیقی ارائه شده با توجه به فرمت اعلام شده از طرف دانشگاه متعاقبا به داوطلبان در مشاوره های حضوری توضیح داده خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات  تکمیلی لطفا فرم ارزشیابی آنلاین را تکمیل نمایید.

فرصت طلایی برای ادامه تحصیل در دانمارک

تمامی لیسانسه های در هر رشته ای می توانند در رشته ی MBA مقطع فوق لیسانس در کشور دانمارک ادامه تحصیل دهند. لیسانس های مدیریت تمامی گرایش ها، اقتصاد و حسابداری همچنین می توانند برای رشته ی International Business نیز پذیرش بگیرند.

طول دوره ۱/۵ تا ۲ سال و با هزینه ی ۱۰۰،۰۰۰ کرون (برای کل دوره) حدودا معادل ۵۰ میلیون تومان می باشد.
برای این دوره نیاز به مدرک زبان نمی باشد. لازم به ذکر است دانش زبان باید در حد روزمره باشد.