طولانی ترین کابل برق زیر دریایی جهانی بین نروژ و انگلیس

مرکز توزیع انرژی Statnett نروژ و شبکه ی ملی انگلستان قراردادی مبتنی بر ساخت کابل برق بین دو کشور امضا کردند. کابل برق زیر دریایی ۱۴۰۰ مگاواتی برای اولین بار قرار است بین دو کشور نروژ و انگلیس ازتباط برقرار کند. این کابل برق زیر دریایی به طول ۷۳۰ کیلومتر می باشد و طولانی ترین کابل برق زیر دریایی در دنیاست. Auke Lont مدیر عامل شرکت Statnett در این باره می گوید: ” ما بسیار مفتخریم که یکی از طرفین اجرای این پروژه ی عظیم هستیم. این پروژه نه تنها یک پیشرفت چشم گیر و ثبت رکورد جدید جهانی ست بلکه سهم مهمی در تسهیل تولید انرژی های تجدید پذیر برای هر دو کشور دارد. در نتیجه بخش ضروری از سیستم برق آینده است. ” هزینه ی کلی اجرای این پروژه در حدود ۱/۵ تا ۲ بیلیون دلار تخمین زده شده است. اجرای این پروژه تا سال ۲۰۲۱ ادامه پیدا خواهد کرد. هزينه ی تحصیل در كشور نروژ در تمامی مقاطع رایگان است و برای تحصیل در این کشور نیاز به آیلتس آکادمیک ۶.۵ دارید.

فرصت ویژه تحصیل رایگان در دانمارک

فرصت ویژه تحصیل رایگان در دانمارک

اخذ پذیرش از دانشگاه معتبر پایتخت دانمارک در مقطع کارشناسی ارشد، متقاضی در صورت کسب نمره ی آیلتس ۶.۵ یا تافل ۹۰ می توانند جهت ترم سپتامبر ۲۰۱۷ در کشور دانمارک بصورت رایگان ادامه تحصیل دهند.

کشور دانمارک در رنکینگ جهانی در مقام پنجم از نظر رفاه اجتماعی قرار گرفته است. کشور دانمارک در راس شاخص آموزش سازمان ملل قرار دارد و مدارک دانشگاهی این کشور در کل دنیا دارای اعتبار می باشد. در نتیجه تحصیل در دانشگاه های کشور دانمارک می تواند فرصت خوبی برای پیدا کردن شغل بهتر و آینده ای روشن تر برای شما باشد.

 

لیست رشته های ارائه شده :

– آکوستیک و فناوری های صوتی.

– اقتصاد، کارآفرینی، مدیریت بازرگانی بین الملل، مارکتینگ، مدیریت بحران و توریسم.

– بیولوژی، ژنتیک،مهندسی پزشکی و سلولی مولکولی.

– شیمی، تجزیه، بیوشیمی و مهندسی شیمی.

– رشته های مهندسی : کامپیوتر، الکترونیک، مکانیک، مهندسی انرژی، معماری(تکنولوژی-مهندسی)، مهندسی زیست محیط، مهندسی صنایع، IT، مهندسی نفت و گاز و مکاترونیک.

– جغرافیا و ریاضیات.

تحصیل در مقطع دکترا در کشور دانمارک مانند دیگر کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی رایگان است و شغل محسوب می شود. در مقطع دکترا در کشور دانمارک به دانشجو حقوق میدهند. لازم به ذکر است بعد از اتمام دوره ی دکترا اقامت دائم می گیرید. البته از ابتدا پذیرش دکترا امکان پذیر نیست و باید برای ارشد مجدد اقدام شود.

هزینه ی زندگی در کشور دانمارک ماهیانه ۶۰۰ الی ۹۰۰ یورو می باشد. شما در دوران دانشجویی هفته ای ۲۰ ساعت اجازه ی کار دانشجویی دارید.

همراه دانشجو برای کشور دانمارک ۳ ماه بعد اجازه ی ورود دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ما تماس بگیرید.

کشور نروژ یکی از ۱۰ کشور برتر دنیا برای تجارت!!!

کشور نروژ یکی از ۱۰ کشور برتر دنیا برای تجارت!!!

براساس رتبه بندی منتشر شده توسط بانک جهانی ، کشور نروژ جز ششمین کشور برتر دنیا در امر راه اندازی یک کسب و کار است. این رتبه بندی براساس کمک های دولت و کم بودن موانع برای راه اندازی یک کسب و کار صورت گرفته است. وزیر بازرگانی کشور نروژ خانم مونیکا میلاند در این باره می گوید : ” بسیار خرسندیم که بار دیگر کشور نروژ در لیست ۱۰ کشور برتر دنیا در امر راه اندازی کسب و کار قرار گرفته است. مقايسه ي اين مورد در بین ۱۸۹ کشور دنیا بوده است. این رتبه بندی کشور نروژ را در صدر کشورهای قدرتمند مانند سوئد و آلمان و حتی آمریکا قرار داده است.” نکته ی جالب دیگر اینکه هر پنج کشور حوزه ی اسکاندیناوی جز ۱۲ کشور برتر دنیا به منظور راه اندازی کسب و کار هستند.
هزينه ی تحصیل در كشور نروژ در تمامی مقاطع رایگان است و برای تحصیل در این کشور نیاز به آیلتس آکادمیک ۶.۵ دارید.

دکترا در کشور سوئد

دکترا در کشور سوئد

تحصیل در کشور سوئد تا سال ۲۰۰۹ در تمامی مقاطع برای دانشجویان بین المللی رایگان بود. اما بعد از این سال، تحصیل رایگان لغو شد و فقط در مقطع دکترا تحصیل رایگان است.

تحصیل دکترا در کشور سوئد یکی از مزایای تحصیل در این کشور است. چون دکترا در کشور  سوئد شغل محسوب می شود. در نتیجه در ازای تحصیل در این مقطع دانشجو حقوق دریافت می کند.

مقطع دکترا در کشور سوئد ۳ الی ۵ ساله است و دانشجو بعد از اتمام دوره ی دکترا اقامت دائم می گیرد.

لازم به ذکر است به علت شرایط عالی که در مقطع دکترا به دانشجو اهدا می شود ، پذیرش دکترا در کشور سوئد بصورت مستقیم امکان پذیر نیست. پس دانشجو باید ابتدا برای ارشد مجدد اقدام کند و دانشجوی اروپایی یا به اصطلاح Local Student محسوب شود تا اساتید دانشجو را بشناسند سپس اجازه ی تحصیل در مقطع دکترا را بدهند.

شرایط تحصیل در مقطع دکترا درتمامی کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی به همین صورت که در فوق ذکر شد می باشد. در نتیجه یکی از راه های گرفتن اقامت دائم در کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی تحصیل و فارغ التحصیلی در مقطع دکترا می باشد.

یکی از اصلی ترین روشها جهت مهاجرت به سوئد از طریق ادامه تحصیل در سوئد می باشد که در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس امکان پذیر می باشد ، ولی در مقطع دکترا با توجه به شرایط جدید کشورهای اسکاندیناوی تنها برای دانشجویانی که درحوزه اروپا تحصیل کرده باشند امکان اخذ پذیرش مقدور می باشد.

مقطع دکترا کماکان رایگان میباشد و دانشجویان دکترا به ازای کار تحقیقاتی‌ و یا تدریس حقوق دریافت میکنند و طول دوره دکترا از نظر اداره مهاجرت سابقه محسوب میگردد و چنانچه طول دوره چهار سال باشد پس از این مدت به دانشجو و خانواده اقامت دائم میدهند.

اکثر دانشجویان ایرانی که برای تحصیل در مقطع فوق لیسانس به سوئد رفتند و قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترا را داشتند در مقطع دکترا پذیرفته شدند و در بدو ورود به این مقطع با حقوق های بالا که تا ٣ برابر مخارج ماهانه دانشجو هست به استخدام دانشگاه و یا شرکتها در آمدند.

ویزای دانشجویی نروژ

ضمن تبريك به دوستاني كه ويزاي دانشجويي نروژ را براي ترم سپتامبر ٢٠١٦ دريافت نموده اند، مي توانيد نمونه اي از ويزاي نروژ را مشاهده فرماييد. ويزاي نروژ از نوع استيك است و براي چهار ماه صادر مي شود. متقاضي فرصت دارد تا بعد از ورود به كشور نروژ ويزا را به كارت اقامت دانشجويي تبديل كند. تحصيل در كشور نروژ رايگان است.

 

ویزای دانشجویی نروژ

ویزای دانشجویی نروژ