کار پاره وقت در دوره ی کورس زبان انگلیسی در سوئد

دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی میباشند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند.

کسانی که مدرک زبان ندارند و قصد ادامه تحصیل در مقطع ارشد را دارند می توانند برای کورس زبان در دانشگاه سوئد اقدام کنند سپس ادامه تحصیل دهند.

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان در دانشگاه سوئد

دانشجویانی که از خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل سوئد را انتخاب میکنند دارای اجازهٔ کار قانونی‌ به میزان ۲۰ ساعت در هفته میباشند. همچنین دانشجویان در صورت پیدا کردن کار دائمی پس از فارغ‌التحصیل و یا در حین تحصیل میتوانند با ارائه درخواست به ادارهٔ مهاجرت سوئد ویزای تحصیلی‌ را به ویزای کاری تبدیل نمایند. در این حالت دانشجویان پس از ۴ سال کار کردن و با شرط حفظ موقعیت شغلی‌ میتوانند جهت دریافت اقامت دائم سوئد اقدام نمایند.

لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند. جهت تسهیل در ورود دانشجویان به جامعه سوئدی، دانشگاه های سوئد اقدام به برگزاری کلاسهای آموزشی زبان سوئدی در محل مجتمع آموزشی بصورت رایگان نموده اند. مهاجرت و اقامت در کشور سوئد از راه تحصیل می تواند بهترین روش باشد.