اخذ پذیرش و ویزای سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد (دانشگاههای سوئد)

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس حداقل ۶/۵ و یا تافل ۹۰ می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی جهت گرفتن ویزای سوئد با اخذ پذیرش در دوره زبان انگلیسی در سوئد ( دوره های زبان انگلیسی ) در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجویی-ویزای سوئد ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند و چنانچه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد حتی این امکان نیز فراهم گردیده که پس از انجام مصاحبه ،مستقیم و بدون ارائه مدرک زبان در مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل دهد و ویزای سوئد را دریافت نماید.

ویزای دانشجویی سوئد از طریق دوره زبان انگلیسی در سوئد برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن تحصیلی

ادامه تحصیل در سوئد

ویزای شینگن سوئد

ویزای شینگن تحصیلی

ویزای تحصیلی

تحصیل در سوئد

 

ویزای دانشجویی یکساله سوئد با داشتن مدرک آیلتس آکادمیک ۶.۵ – کارت اقامت دانشجویی یک ساله برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸

کارت اقامت دانشجویی سوئد

ویزای تحصیلی سوئد

ادامه تحصیل در اروپا

 

ویزای دانشجویی سوئد ترم های پیش

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانویه۲۰۱۸

دوره زبان در سوئد

کشور سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن

ویزای شنگن

ویزای شینگن

شنگن

ویزای شنگن سوئد

ویزای شنگن سوئد

ویزای شینگن

ویزای شینگن دانشجویی

نمونه ای از ویزای دانشجویی سوئد برای ترم ژانويه ٢٠١٧

 

 

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

دوره زبان انگلیسی در سوئد

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

دوره زبان در دانشگاه سوئد

دوره زبان در دانشگاه سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

ويزاي دانشجويي سوئد برای خانواده ها

ضمن تبریک به دوستانی که ویزای دانشجویی سوئد را برای ترم سپتامبر ۲۰۱۸ دریافت کرده اند ، می توانید نمونه اي دیگر از کارت اقامت دانشجویی شینگن را مشاهده کنید.
ويزاي دانشجويي كشور سوئد از نوع كارت اقامت مي باشد كه قبل از ورود كارت شما صادر گرديده و از سفارت سوئد در ايران تحويل مي گيريد. معمولا تاريخ اجازه ي ورود شما و خانواده ١٠ الي ١٥ روز قبل از شروع ترم است.
از مزاياي اين كارت به موارد زير مي توان اشاره نمود:
١- كارت اقامت دانشجو، همسر و فرزندان زير ١٨ سال همزمان صادر مي گردد.
٢- دانشجو و همراه از بدو ورود اجازه ي كار دارند.

 

ویزای دانشجویی سوئد برای خانواده ترم سپتامبر ۲۰۱۸

ویزای شینگن تحصیلی

تحصیل در سوئد

ویزای سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در اروپا

دوره زبان در سوئد

ویزای شنگن سوئد

ویزای دانشجویی ترم ژانویه ۲۰۱۸

تحصیل در سوئد

زندگی در سوئد

دوره زبان در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای شینگن

ویزای شنگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن تحصیلی

ویزای دانشجویی ترم سپتامبر۲۰۱۷

ویزای دانشجویی سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

ویزای شینگن دانشجویی

ویزای شینگن دانشجویی

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

ویزای سوئد

دوره زبان در سوئد

دوره زبان در سوئد

ویزای دانشجویی ترم ژانویه ۲۰۱۷

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای سپتامبر ۲۰۱۶

ویزای همراه سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای همراه سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای دانشجویی سوئد

ویزای سوئد