تحصیل رایگان در اروپا : سوئد - نروژ - آلمان - اتریش - ارمنستان
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در کشور سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس و یا تافل می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی با اخذ پذیرش در دوره های زبان انگلیسی  در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجوی ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند. از مزایای این دوره به موارد زیر می توان اشاره کرد :

1) اخذ ویزای شینگن جهت دانشجو وخانواده بطور همزمان

 2) بالاتر بودن شانس دریافت بورسیه ی تحصیلی پس از گذراندن این دوره

 3) هزینه ی دوره،از 41000 کرون سوئد تا 50000 کرون سوئد بسته به نوع دانشگاه انتخابی

 4) اجازه کار هفته ای 20 ساعت به دانشجو و همراه

 5) امکان ادامه ی تحصیل رایگان برای همراه دانشجو بعد از یک ترم

6) امکان افتتاح حساب بانکی

7) تحصیل رایگان جهت فرزندان

8) برخورداری از بیمه درمانی

9) تحصیل رایگان همسر بعد از یک ترم

10) اجازه کار به همراه هفته ای 20 ساعت


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

تحصیل درکشورهای سوئد ، نروژ ، فنلاند رایگان بوده است ولی از سال 2011 تحصیل در کشورسوئد برای مقاطع لیسانس و فوق لیساتس همراه با اخذ شهریه گردید که این امر موجب شد تا تعداد متقاضیانی که جهت ادامه تحصیل در سوئد اقدام می کردند کاهش یابد و تمایل این دسته از دانشجویان به پذیرش در کشورهای نروژ و فنلاند که درآنها تحصیل رایگان است بیشترشود، به همین علت دانشگاه های سوئد اقدام به جذب دانشجویان با رزومه تحصیلی خوب در مقطع فوق لیسانس همراه با اسکالرشیپ (scholarships ) از25% تا 100% جهت ترم سپتامبر 2015 نمودند که لیست رشته ها در ادامه مطالب ارائه گردیده .

به عبارتی اگر شما مدرک لیسانس خود را از دانشگاه های معتبر ایران با معدل بالای 16 اخذ  نموده اید با گرفتن مدرک IELTS  می توانید اقدام نمایید .

لیست رشته های دارای اسکالرشیپ در ادامه ی مطالب آمده است.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

هزینه های زندگی دانشجویی در اتریش براساس محل اقامت و شهر بین

700 الى800

یورو به قرار زیر متغیر می باشد

 

 

البته این هزینه جهت یک نفر بر اساس زندگی دانشجوی محاسبه گردیده است .

 

 

و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف محاسبه میگردد .

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

حدود ۶۰٪ این کشور را رشته کوه‌های آلپ شرقی شامل می‌شوند.

مساحت اتریش بر اساس آمار سال ۲۰۱۲، ۸,۳۸۷,۸۹۹ کیلومتر مربع است و جمعیت آن ۸,۴۴۳,۰۱۸ میلیون نفر است. کشور اتریش بسب وجود سازمان‌ها ونهادهای بین المللی در وین همچون آژانس بین المللی انرژی اتمی (International Atomic Energy Agency (IAEA) ) و سازمان کشورهای صادرکننده نفت((OPEC) Organization of the Petroleum Exporting Countries) و دفتر سازمان ملل متحد در وین ( (United Nations Office at Vienna (UNOV) کشوری مهم در اروپا بشمار می‌رود.

زبان رسمی این کشور آلمانی است و اکثر مردم به زبان انگلیسی آشنایی دارند. کد این کشور ۰۰۴۳ و واحد پول آن یورو است.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 همان گونه که قبلا اشاره گردید به علت تحصیل رایگان در کشورهای نروژ و فنلاند

 

 زمان ثبت نام و ارسال مدارک از اهمیت  خاصی برخوردار است و چنانچه در موقع و

 

زمان مناسب اقدام ننماید ، پرونده پذیزش شما  مردود می گردد

 

No

University

Registration

English Score

Norway

1

Stavanger

15 Dec 2013 – 1 Mar 2014

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

2

Oslo

1 Oct 2013 – 1 Dec 2013 (online & sending Docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

3

NTNU

End of Oct 2013 – 1 Dec 2013(online)
1Feb 2014 (sending docs)

IELTS A= 6-5/ iBT= 90

4

Bergen

1 Oct 2013 – 1 Dec 2013

IELTS A= 6-5/iBT= 90

Finland

1

Lappeeranta

2 Dec 2013 – 27 Feb 2014

IELTS A= 6/ iBT= 80

2

Eastern Finland

7 Jan 2013 – 18 Feb 2014

IELTS A= 6.5-7/ iBT= 90 - 100

3

Helsinki

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

4

Jyvanskyla

2 Dec 2013 – 15 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

5

Lapland

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 85

6

Oulu

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

7

Tamper

13 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

8

Turku

2 Dec 2013 – 31 Jan 2014

IELTS A= 6.5/ iBT= 92

 

 “Registration of Universities in Norway & Finland”

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

انواع ویزای دانشجوی سوئد

ویزای دانشجوی یا به اصتلاح اقامت دانشجوی سوئد از نوع شینگن

میباشد ودو نوع است .

نوع اول مربوط به کورسها یا همان دوره های کوتاه مدت می باشد و

مدت آن حدود شش ماه است .

دقت نمایید جهت تمدید ویزا یا باید ادامه تحصیل بدهید و یا مشغول به

کار گردید .

 

در حال حاضر عملی ترین روش اخذ کورس دوره های زبان  انگلیسی در

سوئد می باشد ، که مزایای آن گفته شده .

 

نوع دوم مربوط به دوره های لیسانس ،فوق لیسانس ، و دکتری می

باشد ، که مدت آنها یک ساله است .


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

انواع ویزا
ویزای شنگن دارای چهار نوع مختلف است از طریق چهار حرف الفبای انگلیسی

A B C  D  

 مشخص شده است.

ویزای (A).

ویزای ترانزیت. مسافر حق خارج شدن از فرودگاه را ندارد و فقط میتواند در یکی از فرودگاههای شنگن هواپیمای خود را عوض کرده و رهسپار کشوری در خارج از شنگن گردد.

ویزای (B).

ویزای عبور. مسافر فقط حق دارد از فرودگاه خارج شده و از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده کرده تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگر غیر شنگن برساند. مسافر حق توقف غیر ضروری در شنگن را


ویزای (c).

ویزای بازدید: معمولی ترین نوع ویزا که اکثر ایرانیان نیز با آن وارد شنگن میشوند. میتواند حداکثر دارای 90 روز "اعتبار" و حداکثر 90 روز "روزهای مجاز" باشد.


ویزای (D).

ویزای بلند مدت. معولا برای اشخاصی مانند تجار و مانند آن صادرمیشود که به دلایل ویژه مثلا بازرگانی مجبورند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند. "مدت اعتبار" ویزای از نوع "D" میتواند تا یک سال باشد اما حداکثر "روزهای مجاز" آن همان 90 روز است.

 

یک بار ورود (سینگل): با رقم 1 در ویزا مشخص شده و به این معنی است که پس از یک بار ورود و خروجتان از سوئد / شنگن, ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. حتی اگر از طول مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز آن هم باقی مانده باشد, ویزایی که برای یک بار ورود معتبر باشد پس از یک بار استفاده از آن همیشه باطل است.



تعداد ورود نامحدود(مالتیپل): با کلمه "مولتی" در ویزا مشخص شده و به این معنی است که در مدت اعتبار ویزای خود و روزهای مجاز درون ویزا میتوانید بصورت نامحدود به سوئد / شنگن وارد شوید.

 

 

 

 

 
 

 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

1. اخذ ویزا 100% می باشد

2. به طور همزمان به خانواده و فرزندان زیر 21 سال ویزا می دهند

3. دانشجو هفته ای 20 ساعت اجازه ی کار از بدو ورود دارد

4. با داشتن اقامت دانشجویی اجازه ی بازکردن حساب در بانک خواهید داشت

5. تحصیل فرزندان رایگان خواهد بود

6. همسر دانشجو بعد از یک ترم اجازه ی تحصیل رایگان را تا اتمام درس دانشجو خواهد داشت

7. امکان تغییر ویزا پس از گذراندن 30 واحد به ویزای کار میسر است

8. چون کارت اقامت (ویزا) از نوع شینگن می باشد اجازه ی تردد به اروپا را دارند

9. امکان بالای اخذ پذیرش از کشورهای دیگر پس از اقامت دانشجویی در سوئد


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

اگردر ایران و یا در هر جای دیگری از دنیا زندگی می کنید و دارای تحصیلات عالیه کارشناسی-کارشناسی ارشد و یا دکترا) هستید و از طرفی قصد مهاجرت به یکی ازکشورهای اروپایی برای کار و زندگی و سپس دریافت اقامت اتحادیه اروپا را دارید، طرح گرین کارت یا همان کارت سبز دانمارکGreenCard میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای شما باشد.شما می توانید از هر کجای دنیا که باشید با تهیه و ارسال مدارک موردنیاز در صورت کسب حد نصاب امتیاز (100امتیاز)درظرف چند ماه به یکی از مرفه ترین کشورهای حوزه اسکاندیناوی و اروپا قدم بگذارید.

لازم به ذکر است، یکی از روشهای اخذ گرین کارت آمریکا، شرکت در لاتاری گرین کارت می باشد، ولی جهت اخذ گرین کارت دانمارک کسب 100 امتیاز موردنظرشرط لازم بوده و نیازی به شرکت در لاتاری نمی باشد.ویزا یا اجازه اقامت کارت سبز دانمارک یک اجازه اقامت کاری حداکثر 3 ساله است و به شما این امکان را می دهد که در این مدت در کشور دانمارک به دنبال کار بگردید. پس از یافتن کار این امکان را خواهید داشت که آن را تمدید کنید و پس از گذشت چهارسال متوالی برای دریافت اقامت دائمی دانمارک هم اقدام کنید.از زمان اجرای این طرح چند سالیست که می گذرد. درادامه ی مطلب بصورت گام به گام تمامی مراحل و شرایط اقدام جهت دریافت ویزای گرین کارتدانمارک توضیح داده می شود.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 تحصیل در مقطع دکتری در کشور نروژ مانند مقاطع لیسانس و فوق

 لیسانس رایگان می باشد ، و دانشجوی دکتری حقوق نیز دریافت

 مینماید ،این حقوق برای سال اول ماهیانه حداقل 17000 کرون می

  •  باشد که پس از سال اول احتمال افزایش آن نیز میسر است .
  •  
  •  شرایط  دکتری برای کشورهای سوئد و فنلاند نیز مانند نروژ است  .

 

 

 

طول دوره دکتری از 3 تا 5 سال می باشد ، و این مدت از نظر اداره

 مهاجرت سابقه محسوب می گردد و منجر به اخذ اقامت اروپا می گردد .

 

ویزای تحصیلی نروژ از نوع مولتی پل شینگن است و دانشجو اجازه تردد

در حوزه شینگن را داراست .

 

از مزایای پذیرش دکتری در نروژ به موارد زیر می توان اشاره نمود


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

 

کشور پادشاهی‌ نروژ در نیمکرة‌ شمالی و نیمکره شرقی‌ قرار دارد و جزو کشورهای اروپای‌ شمالی‌ و اسکاندیناوی‌ محسوب‌ می‌شود. این‌ کشور، بین  58 و 75 درجة‌ عرض‌ شمالی‌ و 4  و 31 درجة‌ طول‌ شرقی‌ واقع‌ شده‌ است‌.

پادشاهی نروژ (به نروژی: Norge، تلفظ: نُرگِه) کشوری است واقع در اروپای شمالی. پایتخت آن اسلو می‌باشد. جمعیت این کشور ۵ میلیون نفر و واحد پول آن کرون نروژ است.

کشور نروژ در غرب شبه‌جزیرهٔ اسکاندیناوی، غرب سوئد واقع شده و در سمت جنوب آن دریای شمال و در سمت غرب آن دریای نروژ قرار دارد. واژه نروژ به معنای «مسیر شمالی» است.

زبان نروژی در دو گویش خود، زبان رسمی این کشور است. نروژی یک زبان هندواروپایی از شاخهٔ زبان‌های ژرمنی است. وجود دو زبان در نروژ، باعث پیچیدگی مسائل زبانی این کشور شده‌است. این زبان‌ها، بوکمال[۱] (زبان کتابی)، که نزدیک به زبان دانمارکی است، و نینورسک[۲] (نروژی جدید)، که نزدیک به لهجهٔ شمال سوئد است نام دارند و هردوی این زبان‌ها از سال ۱۸۸۵ به‌عنوان زبان‌های رسمی نروژ شناخته شده‌اند.[۳]

 

         

    


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

برگزاری اولین دوره ی کوتاه مدت 10 روزه جهت قراردادهای حقوقی و بین المللی نفت و گاز با اعطای مدرک رسمی از دانشگاههای معتبر کشور سوئد در ایران توسط اساتید دانشگاههای سوئد.

 

 

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

تحصیل در کشور های نروژ و فنلاند در تمامی مقاطع رایگان می باشد .

شرایط تحصیل رایگان در نروژ در مقاطع مختلف به اختصار به قرار زیر می باشد ,

لیسانس

تحصیلات در دوره لیسانس به زبان نروژی می باشد , و متقاضی پس از اخذ پذیرش مدت 1 سال زبان نروژی را می خواند و پس از گذراندن این دوره , دوره لیسانس خود را شروع می نماید , لازم به ذکر متقاضی جهت اقدام باید حداقل 30 واحد دانشگاهی را در خارج از نروژ گذرانده باشد , و داشتن مدرک IELTS با نمره 5.5 اجباری است .

فوق لیسانس


عموم رشته های که در این مقطع ارایه می گردد به زبان انگلیسی می باشد و شما تنها رشته های را می توانید انتخاب کنید که مرتبت با لیسانس شما باشد، و حداقل دارای 60 واحد مشترک دروس اختصاصی با دوره ی لیسانس باشد.

 

همچنین داشتن مدرک IELTS A = 6.5  اجباری است .

 

لطفا" جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید 09190709709

 

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

در کشور فنلاند دوره های لیسانس چهار سال می باشد

و در حال حاضر بیشتر رشته ها (به غیر از پزشکی و هنر ) رایگان می باشند
سیستم دانشگاه ها در فنلاند به این شکل است که دانشگاه ها دو دسته میشوند:
1. دانشگاه های پلی تکنیک universities of applied science
این دانشگاه ها برای دوره ی کارشناسی به زبان انگلیسی دانشجو میگیرند که از این نظر فنلاند از معدود کشور های اروپایی میباشد که در دوره ی لیسانس دانشجو میگیرد.
این دانشگاه ها بیشتر به موارد عملی و حرفه ای میپردازند تا مسایل نظری و تئوریک. ترجمه ی اسم فنلاندی آنها "مدرسه عالی حرفه " میشود که بسیاری از دانشجویان آنها افراد شاغل و دارای سنین بالا میباشند. این دانشگاه ها مدرکی معادل لیسانس ارائه میدهند که مورد تایید وزارت علوم ایران نیز است اما دانشگاه های فنلاندی گروه دوم آن را به طور کامل قبول نداشته و اگر بخواهید در دوره ی ارشد دانشگاه های
گروه 2 ادامه تحصیل بدهید باید برای اینکه مدرک لیسانستان را قبول کنند یک سری واحد های اضافی (در حد 5 درس) پاس کنید. البته این مدرک به طور کامل مورد تایید صنایع فنلاند بوده و برای کار پیدا کردن مناسب است.
2. دانشگاه های معمولی فنلاند
این دانشگاه ها مانند دانشگاه های اصلی تمام کشور ها بوده و از دانشگاه های پلی تکنیک بیشتر و بزرگ تر هستند اما دوره ی کارشناسی به زبان انگلیسی ندارند.

دانشگاه ها برای پذیرش متقاضیان به صورت جدا عمل کرده و هر کدام ددلاین و مدارک مورد نیاز مخصوص به خود را دارند.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

کشور سوئد دارای جمعیتی بالغ بر نه و نیم  میلیون نفر است . این کشور از نظر رفاح اجتماعی پس از نروژو سوئیس  ،در رتبه ی سوم بین المللی قرار دارد. ثبات اقتصادی بالا،موجب افزایش تعداد متقاضیان گردیده است ، که عمدتا به دنبال اخذ ویزای کار میباشند . در حال حاضر با توجه به تصمیمات اخیر دولت سوئد، امکان اخذ ویزای کار جهت پزشکان و متخصصان دراولیت قرار دارد.زمان لازم جهت اخذ ویزا کار پزشکان بسته سابقه کار و رزومه آنها متغیر میباشد ,پزسکان محترم توجه نمایند چنانچه دارای تخصص باشند شرایط اخذ ویزای کار برای آنها راحتتر خواهد بود.

جهت مشاهده ی لیست مشاغل پزشکی، به ادامه ی مطالب مراجعه فرمائید. 

 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

برگزاری دوره های آموزش زبان سوئدی

توسط مدرس سابق اداره مهاجرت سوئد در سطوح مختلف 

 مطابق طرح درسی

 folk universitet

جهت پزشکان , متقاضیان کار , دانشجویان , بصورت فشرده و

ترمیک

 

                                               0919 0 709 709


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

در ادامه لیست رشته های ارایه شده مقطع فوق لیسانس یکی از معتبرترین دانشگاه نروژ  اعلام گردیده است.

علاقه مندان به ادامه تحصیل رایگان در این رشته ها می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه تماس  حاصل نمایند.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

هزینه های زندگی دانشجویی در نروژ براساس محل اقامت و شهر بین

7000 الى10000

کرون به قرار زیر متغیر می باشد

 

 

البته این هزینه جهت یک نفر بر اساس زندگی دانشجوی محاسبه گردیده است .

 

 

و چنانچه همراه داشته باشید هزینه همراه نصف محاسبه میگردد .


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

اگر مدرک زبان (تافل یا آیلتس) ندارید و بدنبال اخذ ویزای سوئد هستید ، فرصت را ازدست ندهید و همین حالا با ما تماس بگیرید.

در یکی از زیباترین شهرهای اروپا و با داشتن ویزای شنگن در نهایت آرامش دوره  زبان انگلیسی خود را گذرانده و سپس برای اخذ پذیرش از هر دانشگاهی چه در اروپا و چه در امریکا اقدام کنید.

فرصتی استثنایی برای تمامی افرادی که قصد مطالعه دوره زبان انگلیسی در سوئد را دارند از هم اکنون فراهم گردیده و متقاضیان می توانند با گذراندن یک دوره ۶ ماهه زبان انگلیسی در سوئد در رشته یا رشته های مورد علاقه خود ادامه تحصیل دهند.

ازجمله مزایای گذراندن این دوره شش ماهه اخذ ویزای اقامت سوئد و اتحادیه اروپا بوده و متقاضی می تواند در تمامی کشورهای اتحادیه اروپا تردد نماید.

همچنین با توجه به اینکه این دوره در یکی از دانشگاههای معتبر سوئد تدریس می گردد دانشجو پس از پایان دوره علاوه بر کسب مدرک معتبر از دانشگاه  امکان ادامه تحصیل در تمامی دانشگاههای سوئد و اتحادیه اروپا را خواهد داشت.

تضمین اخذ ویزا و اقامت خود در سوئد را ازما بخواهید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر باما تماس بگیرید.

Mobile:  0919 0 709 709

Tell: 021 44265587

  Email: Info@Eustudy.org


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

در حال حاضر شرایط کار کشور سوئد برای دانشجویان (با اجازه 20 ساعت در هفته) و فارغ التحصیلان دانشگاهها میسر می باشد و در صورتی که تسلط به زبان سوئدی نیز داشته باشید از امتیاز خوبی در این رابطه برخوردار خواهید شد.

 کار در حین تحصیل: دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی میباشند مجاز به کار در حین تحصیل میباشند. لازم به ذکر است که بدون دانش زبان سوئدی پیدا کردن کار دانشجویی سخت بوده اما دانشجویان منع قانونی در این خصوص ندارند. 


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

به نقل از وب سایت اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از روز دوشنبه 11/2/1391 امکان ثبت نام و درخواست دریافت معرفی نامه بانک جهت ارز دانشجویی در سامانه نشا میسر خواهد بود. لذا کلیه کسانی که تا کنون نامه معرفی به بانک دریافت نکرده ­اند و همچنین متقاضیانی که خواستار دریافت نامه برای نیمسال آتی تا پایان تابستان 1391 می باشند، و یا کسانی که قصد شروع به تحصیل در خارج از کشور را داشته و ویزای دانشجویی اخذ نموده اند می توانند نسبت به ثبت  نام و درخواست اقدام نمایند.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

قابل توجه متقاضیان عزیز تحصیلات رایگان

تحصیل رایگان در نروژ:

این دانشگاه دارای چندین دانشکده می باشد. لیست رشته های این دانشگاه و سایر موارد مربوط به این دانشگاه را در قسمت ادامه مطالب ببینید.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

دانشگاه NORWEGIAN UNIVERSITY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY یا NTNU در بین دانشگاه های نروژ رتبه اول و در رنکینگ جهانی رتبه 70 را به خود اختصاص داده است.

35 رشته در مقطع کارشناسی ارشد برای ترم سپتامبر 2015 در این دانشگاه ارائه شده است.

شرایط لازم:

1- داشتن مدرک زبان : تافل 90 یا آیلتس 6.5

2- مدرک کارشناسی معتبر و مرتبط

3- زمان : حداکثر تا اول آذر

لیست رشته ها را در قسمت ادامه مطلب ببینید.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

تحصیل در سوئد تا قبل از ترم پاییز ۲۰۱۱ برای دانشجویان خارجی‌ رایگان بود، اما پس از

تغییر در قوانین، دانشجویانی که ملیتی خارج از اتحادیه اروپا دارند ملزم به پرداخت شهریه

تحصیلی‌ هستند. این شهریه‌ ها مشمول مقاطع لیسانس و فوق لیسانس می‌باشد و 

مقطعی دکترا کماکان رایگان میماند و در شرایطی حتی دانشجویان دکترا به ازای کار

تحقیقاتی‌ و یا تدریس حقوق دریافت میکنند. هزینهٔ تحصیل از ۷۰،۰۰۰ کرون سوئد تا

۲۰۰،۰۰۰ کرون متفاوت می‌باشد. شهریه‌ها با توجه به دانشگاه و تعداد واحد‌های عملی‌

و آزمایشگاهی متغیر می‌باشد. در حال حاضر دانشگاهی به صورت رایگان برای

دانشجویان ایرانی‌ وجود ندارد مگر اینکه دانشجویان موفق به دریافت بورسیه تحصیلی‌

شوند.


 
 
 
eustudy.org   eustudy.org
eustudy.org   eustudy.org
 
 

با وجود اینکه با دانستن زبان انگلیسی تا حد زیادی میتوان مسایل ارتباطاتی در جامعه سوئد را مرتفع کرد ولی در صورت تصمیم به کار در زمینه تخصصی تحصیلی خود و یا ورود به بطن جامعه ی سوئد را دارید ،  به طور قطع زبان انگلیسی کفایت نخواهد نمود.

 

پس برای آموختن زبان سوئدی وقتی را در نظر بگیرید،در زمان دانشجوی بهترین موقعیت جهت تحصیل زبان سوئدی از طرف دانشگاه بصورت رایگان فراهم می گردد

توجه داشته باشید چنانچه شما دانشجوی دوره های زبان انگلیسی در سوئد باشید ، نیز از دوره های آموزش زبان سوئدی   در غالب تحصیل  رایگان می توانید استفاده نمایید



 
 
 
eustudy.org   eustudy.org