تحصیل بدون مدرک زبان

یکی از پیش نیازهای تحصیل در اروپا داشتن مدرک زبان است. اما در صورتی که شما مدرک زبان ندارید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

تحصیل رایگان

در صورتی که به لحاظ علمی از سطح بالایی برخوردار و به دنبال تحصیل رایگان در اروپا هستید برای شما فرصت ویژه ای وجود دارد.

همایش اعزام دانشجو

در صورتی که علاقه مند به کسب اطلاعات دقیق و معتبر در مورد قوانین اخذ پذیرش تحصیلی در اروپا هستید، در یکی از همایش های فصلی اعزام دانشجو شرکت کنید.

رشته های ارائه شده در برخی ازدانشگاه های دانمارک

۱۳٩٤/۳/٦


رشته های ارائه شده در مقطع AP ( فوق دیپلم ) در دانشگاه های دانمارک:

  • علوم کامپیوتر – Computer Science
  • طراحی مد و لباس – Fashion Design
  • مدیریت تکنولوژی – Management Technology
  • طراحی چند رسانه ای - Multimedia Design
  • مدیریت بازاریابی – Marketing Management

برخی از رشته های ارائه شده در مقطع لیسانس در دانشگاه های دانمارک: 

  • طراحی و مالی Design & Business 
  • بازاریابی و فروش بین المللی - International Sales & Marketing
  • توسعه ی نرم افزار - Software Development
  • مدیریت فنی لب دریا - Technical Management Offshore
  • توسعه ی وب - Web Development

 × بزودی لیست رشته های فوق لیسانس نیز ارائه میگردد.




دیدگاه شما

هزینه زندگی و تحصیل در دانمارک

۱۳٩٤/۳/٦


هزینه ی زندگی در دانمارک

هزینه ی زندگی در دانمارک همانند سوئد و آلمان می باشد یعنی چنانچه دانشجو ساکن شهرهای بزرگ و اصلی همانند کپنهاگن و یا آرهوس باشد هزینه ی زندگی ماهیانه 7000 کرون دانمارک برای اقامت دانشجویی و به ازاء هر نفر همراه 3500 کرون دانمارک می باشد. در شهرهای کوچک هزینه ی زندگی ماهیانه 5000 کرون دانمارک برای دانشجو و 2500 کرون دانمارک برای هر نفر همراه در نظر گرفت. با توجه به هزینه های زندگی، انتظار می رود عموماً دانشجوها متقاضی اخذ پذیرش در شهرهای کوچک باشند و پس از آشنایی با امکانات و محیط بعد از یک ترم جهت ادامه ی تحصیل در شهرهای بزرگتر اقدام نمایند تا امکان یافتن کار را در زمان دانشجویی افزایش دهند.

هزینه ی تحصیل در دانمارک

جدول مقدار هزینه ترمهای مختلف در دانشگاه های دانمارک در دو سال 2014/2016:

مقطع AP (فوق دیپلم ) در رشته های بازاریابی و طراحی مد:

 

Euro

DKK

1st semester

Incl. Student handling and registration

6.200

46.500

2nd semester

3600

27.000

2nd year

6000

45.000

Re-take 1st year

6000

45.000

مقطع AP (فوق دیپلم ) در رشته های علوم کامپیوتر، مولتی مدیا و تکنیکال :

 

Euro

DKK

1st semester

Incl. Student handling and registration

7500

56.250

2nd semester

4900

36.750

2nd year (3+4 semesters)

8000

60.000

5th semester computer science

2000

15.000

Re-take 1st year

8000

60.000

مقطع لیسانس:

 

Euro

DKK

1st Year (1st + 2nd semesters)

Incl. registration

7800

58.500

3rd semester

2500

18.750




دیدگاه شما

تحصیل در دانمارک

۱۳٩٤/۳/٦


دانمارک

کشور دانمارک از کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی می باشد که از جنوب با آلمان مرز خشکی دارد و با کشورهای سوئد و نروژ مرز دریای دارد و توسط پلی به نام اورسوند بهسوئد متصل شده است. کشور دانمارک خود از 400 جزیره تشکیل گردیده که 25% آن مسکونی است. طبق تقسیماتی که در سال 2007 صورت گرفته کشور دانمارک به پنج استان که عبارتند از هوودستان، نوردیولند، میدیولند، شیلند، و سید دانمارک.

گرینلند و جزایر فارو در اقیانوس منحمد شمالی نیز جزء قلمرو برون مرزی و خودگرداندانمارک به شمار می روند.

جمعیت دانمارک حدود 5.500.000 نفر است که 1.600.000 نفر ساکن کپنهاگن و 300.000 نفر ساکن دومین شهر بزرگ دانمارک یعنی آرهوس هستند. قابل ذکر است که 85% جمعیت دانمارک را مهاجرین تشکیل می دهند.

با توجه به اینکه مردم کشور دانمارک در سال 2006 و 2007 شادترین مردم دنیا شناخته شده اند و اینکه از نظر خدمات آموزشی رتبه ی 5 را کسب نموده و عوامل دیگری چون اقتصاد قوی و رفاه اجتماعی بالا موجب گردیده تا تمایل مهاجرین جهت اخذ اقامتدانمارک افزایش یابد.

بدین منظور اداره ی مهاجرت امکان اخذ ویزا از نوع گرین کارت را فراهم نموده است.

نوع حکومت دانمارک

بعد از کشور ژاپن قدیمی ترین سلسه ی پادشاهی در دانمارک است و حکومت آن از نوع حکومت مشروطه پادشاهی ست و در سال 1849 قانون اساسی دانمارکبازنگری گردید و بر پایه ی حکومت مردمی (دموکراسی) قرار گرفت.

پارلمان دانمارک دارای 179 عضو است که از احزاب سیاسی مختلف تشکیل می گردد و این اعضاء برای یک دوره ی چهار ساله انتخاب می شوند ولی نخست وزیر این امکان را دارد که قبل از اتمام دوره ی چهار ساله پارلمان را منحل و درخواست برگزاری انتخابات جدید گردد.

انتخاب نخست وزیر و هیئت وزیران نیز توسط رای گیری مشخص می گردد، ولی صلاحیت آنها توسط شورایی که زیر نظر پادشاه فعالیت دارد مشخص می گردد.

با توجه به اینکه سیاست دولت مبنی بر خصوصی سازی می باشد همین امر موجب گردید تا با افزایش صادرات و سرمایه گذاریهای بخش خصوصی اقتصاد، رشد خوبی داشته باشد و از نظر درآمد سرانه دانمارک در رتبه ی هفتم قرار گیرد. ولی توجه به این نکته نیز ضروری است که اختلاف درآمد مردم بسیار پایین بوده . همچنین این کشور کمترین فساد اداری را در جهان داراست.

ادامه ی تحصیل در دانمارک

با توجه به اینکه 90% مردم دانمارک به زبان انگلیسی تسلط کامل دارند لذا تحصیل در بسیاری از رشته ها در مقاطع مختلف به زبان انگلیسی می باشد ولی ادامه ی تحصیل در رشته هایی مانند پزشکی و پرستاری و مامایی مانند دیگر کشورهای حوزه ی اسکاندیناوی، به زبان رسمی همان کشور(دانمارکی) است.

یکی از مزایای دانمارک وجود مقطع تحصیلی فوق دیپلم (APکه متقاضی با داشتن مدرک دیپلم فنی و حرفه ای، و به عبارتی بدون مدرک یش دانشگاهی می تواند برای ورود به این مقطع اقدام نماید. طول دوره ی AP بین 2 الی 2.5 می باشد و پس از کسب این مدرک دانشجو می تواند وارد بازار کار گردد و یا جهت ادامه ی تحصیل در مقطع لیسانس اقدام نماید.




دیدگاه شما

برگزاری همایش تابستانه اخذ پذیرش دانشجویی در اروپا

۱۳٩٤/۳/۳


همایش بهاره قوانین اخذ پذیرش دانشجویی  یکم خرداد برگزار شد.

این همایش با محوریت پذیرش دانشجویی و ادامه تحصیل در اروپا و بخصوص حوزه اسکاندیناوی ، آلمان و اتریش برگزار و با استقبال خوبی مواجه شد.

در پی این استقبال  موسسه سفیران اقدام به برگزاری مجدد همایش در مهر ماه سال جاری میکند.

برنامه به بررسی انواع ویزا ، انواع اقامت و دیگر مسائل مشترک بین کشور های حوزه اروپا و در ادامه به تحصیل در اروپا  از جمله شرایط اقامت، دوره های زبان، هزینه زندگی و تحصیل، مقاطع تحصیلی، شرایط اجتماعی، شرایط آب و هوایی، دانشگاه ها، مزایا و معایب تحصیل در اروپا خواهد پرداخت. در پایان هر بخش به معرفی ویدئویی دانشگاه های این کشور ها خواهد پرداخت.

این روند بررسی تخصصی برای کشور های سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، آلمان و اتریش انجام خواهد شد.

در بخش پایانی یعنی پرسش و پاسخ درباره تحصیل در اروپا به سوالات حاضرین پاسخ داده  خواهد شد.

به تمامی کسانی که در این همایش شرکت میکنند فرصت داده خواهد شد تا از مشاوره رایگان خصوصی بهره بگیرند.

اطلاعات تکمیلی همایش بزودی به اطلاع خواهد رسید.




دیدگاه شما

شرایط اخذ اقامت آلمان

۱۳٩٤/۱/٥


 

 آلمان کشوری است که از نظر صنعتی و اقتصادی در اتحادیه اروپا دارای جایگاه خاصی میباشد و نظام سیاسی آن از نوع جمهوری فدرال دموکراتیک پارلمانی بوده و دارای 16 ایالت است که این ایالتها در بعضی موارد میتوانند بصورت مستقل عمل کنند و به همین علت هر ایالت قوانین تحصیلی و شغلی خاص خود را دارا میباشند و در برخی ایالتها تحصیل رایگان میباشد و برخی شامل هزینه است .

 

اقامت آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپای به دو دسته موقت و دائم تقسیم  میشود که شرایط اخذ اقامت برای هریک متفاوت است

 

دسته اول یعنی اقامت آلمان از نوع موقت که شامل اقامت تحصیلی ، آموزشهای حرفه ای و شغلی ، سمینارها و پژوهش و تحقیق میباشد ، مدت زمان این نوع اقامت حد اکثر یک سال میباشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر مانند تحصیل ، باید هر سال ویزا تمدید گردد .

 

 

 

دسته دوم اقامت دائم آلمان یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، از اقامتهای که میتوانند منجر به اقامت دائم شوند به اقامتهای سرمایه گذاری ، ازدواج ، و بلوکارت اشاره نمود . و لازم به ذکر است این نوع ویزا ها نیز در اصل موقت می باشند ولی در نهایت تبدیل به اقامت دائم میگردند .

 

اقامت آلمان و مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

 

با توجه به قوانین مهاجرت کشور آلمان، دریافت اقامت فرد متقاضی ( مجرد و یا متاهل همراه با خانواده همسر و کلیه فرزندان مجرد زیر 18 سال ) از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر می باشد شرایط اخذ ویزا از طریق سرمایه گذاری :

 

ارائه نامه رسمی  از بانک کشوری که از آنجا اقدام می نمایید ، که بیانگر سرمایه نقدی مورد نظر باشد .

 

ارائه طرح وبرنامه تجاری یا صنعتی قابل قبول که در آن بازار کار هدف و درآمد و سود دهی با توجه به مشخصات بازار کشور آلمان بررسی شده باشد ،

 

و پیش بینی میزان کارکرد حساب بانکی از شروع فعالیت تا انتهای 3 سال آینده 250/000 یورو باشد

 

 

 

مراحل اخذ اقامت :

 

 

پس از ارادئه نامه رسمی بانک و همچنین business plan  و گرفتن اجازه فعالیت تجاری , متقاضی جهت گرفتن وقت سفارت برای خود و خانواده و ارائه مدارک مورد نظر جهت گرفتن ویزای نوع D اقدام مینماید

 

پس از اخذ ویزای آلمان و ورود  به آلمان  مطابق طرح اقتصادی که قبلا ارائه نموده بود شروع به فعالیت و ثبت شرکت مینماید و اقامت یک ساله خود را میگیرد و پس از گذشت یک سال در صورتی  که مطابق برنامه و طرح پیش رفته باشید  اقامت شما برای دو سال دیگر تمدید میگردد و در پایان این دوسال اگر فعالیت شرکت مثبت بوده و فرد متقاضی و خانواده ایشان مشکلات قانونی نداشته باشند آنگاه به ایشان و خانواده اقامت دائم داده میشود .

 

 

 

 

 

اقامت از طریق ازدواج  نوع دیگری از شرایط مهاجرت به آلمان میباشد

 

چنانچه شمابا فردی که اقامت آلمان را دارد ازدواج نماید ، به شما هم اقامت آلمان داده میشود و چنانچه 5 سال از ازدواج شما گذشته باشد به شما تابعیت آلمان داده میشود .

 

توجه نماید اقامت از نوع ازدواج هیچ ربطی به جنسیت ندارد و از مزایای این نوع اقامت میتوان به این نکته اشاره کرد که شما اجازه کارتمام وقت خواهید داشت و تمام قوانینی که شامل افرادی که تابعیت حوزه شینگن را دارند برای شما نیز صادق است .

 

نکته مهم این است که برای ازدواج با فردی که تابعیت آلمان رادارد باید شما هم حتما درخواست تابعیت بدهید البته تا زمان مورد نظر نگذرد به شما تابعیت داده نخواهد شد ولی برای ازدواج حتما باید درخواست تابعیت داد .

 

اقامت از طریق کارت آبی

 

در سال 2007 میلادی با توجه به کمبود نیروی کار متخصص در اروپا کشورهای عضو اتحادیه که بالغ بر 27 کشور هستند ، طرحی را برای جذب نیروهای کار متخصص غیر اروپایی برنامه ریزی کردند و به واسطه این برنامه برای کار و مهاجرت به تمامی کشور های عضو اتحادیه بغیر از انگلستان ، ایرلند و دانمارک که از شرکت در این طرح خودداری کردند مهاجرت کاری داشته باشند.
این طرح بر اساس ایده گرین کارت آمریکا برنامه ریزی گردید و با توجه به نماد پرچم اروپا نام آن را کارت آبی گذاشتند ، و بر این اساس امکان اخذ اقامت از طریق استخدام فراهم گردید

 

کشور آلمان اولین کشوری بود که با توجه به اینکه در آن زمان بزرگترین قدرت صنعتی اروپا محسوب میگردید و پتانسیلهای خوبی داشت لذا از این طرح استقبال نمود

 

از اول جولای 2012 میلادی دولت آلمان شرایط و پیش نیاز های دریافت آبی کارت را بطور رسمی اعلام کرده و به آن ضمانت اجرایی داده است.
و بر این اساس نیروهای متخصص کاری غیر اروپایی میتوانند با دریافت این نوع ویزای کاری ، به آلمان مهاجرت کاری نمایند و خانواده های خود را نیز به همراه خود بیاورند.
و چنانچه شما بتوانید از طریق ویزای بلو کارت وارد آلمان شوید از تمام مزایای شهروندان اروپای برخوردار خواهید شد و چنانچه 5 سال بتوانید از طریق کارت آبی در آلمان کار کرده و هزینه های خود راپوشش دهید موفق به اخذ اقامت آلمان از نوع دائم میگردید .

 

مشکل ترین قسمت ، پیدا کردن کارفرمایی است که شما را استخدام نماید برای پیدا کردن کارفرما هم میتونید آنلاین (از طریق سایت های کاریابی) جستجو کنین و یا اگر امکان اومدن به آلمان رو دارید، حضوری اینجا اینکار رو بکنید. اگر آنلاین اقدام کنید و شرکت از سابقه کاری شما خوشش بیاد و همچنین تمایل به گرفتن نیرو از خارج از آلمان داشته باشه (این نکته خیلی مهم هست، چون اکثرا شرکت های کوچک تمایلی به این کار ندارند) معمولا روند به اینصورت خواهد بود که با شما تلفنی مصاحبه انجام میشه. در صورت مثبت بودن نتیجه مصاحبه برای شما دعوت نامه مصاحبه حضوری میفرستن که شما باید با این دعوت نامه به سفارت آلمان مراجعه کنید و درخواست ویزای تجاری بدید. بعد از دو هفته در صورتی که مشکلی نباشه ویزا برای شما صادر میشه. با اون ویزا برای مصاحبه وارد آلمان میشید و مصاحبه رو انجام میدید. معمولا دو یا سه روز به هزینه شرکت در آلمان خواهید بود (به همین علت شرکت های کوچک تمایلی به گرفتن نیرو از خارج از آلمان ندارند، چون هزینه و زمان بیشتری باید صرف کنند) و بعد از مصاحبه به ایران برمیگردید. معمولا نتیجه مصاحبه طی مدت ۱۰ روز به شما اطلاع داده میشه. اگر نتیجه مصاحبه حضوری هم مثبت باشه، شرکت به شما حقوق و مزایای پیشنهادیش رو اعلام میکنه و در صورت رضایت شما، برای شما قرارداد کاری و یک نامه درخواست صدور ویزای موقت که باید از طرف شما تحویل سفارت آلمان بشه، صادر میشه.

 

 




دیدگاه شما

تضمین اخذ پذیرش و ویزا دوره زبان انگلیسی از دانشگاههای سوئد

۱۳٩۳/۱٢/۱٠


با توجه به اینکه ادامه ی تحصیل در سوئد ملزم به داشتن مدارک آیلتس حداقل 6/5 و یا تافل 85 می باشد، و اخذ این مدارک در ایران مشکل می باشد،لذا در حال حاضر این امکان وجود دارد که متقاضی با اخذ پذیرش در (دوره زبان در سوئد ) دوره های زبان انگلیسی  در سوئد ویزای تحصیلی (ویزای دانشجوی ) در سوئد را دریافت کرده و پس از آن جهت ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر و یا اخذ اقامت اروپا اقدام کنند. و چنانجه متقاضی از سطح زبانی خوبی برخوردار باشد حتی این امکان نیز فراهم گردیده که پس از انجام مصاحبه ،مستقیم و بدون ارائه مدرک زبان در مقاطع لیسانس یا فوق لیسانس ادامه تحصیل دهد:

 




ادامه مطلب دیدگاه شما

لیست رشته های سپتامبر 2015 در سوئد

۱۳٩۳/۱٢/٩


با توجه به اینکه این شرکت نمایندگی مستقیم از دانشگاه های سوئد را دارد ، لذا این امکان فراهم گردیده تا دانشجویان محترم جهت ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی امکان ثبت نام را تحت شرایطی در خارج از مهلت مقرر را داشته باشند

که در ادامه مطالب لیست رشته ها و شرایط ارائه گردیده




ادامه مطلب دیدگاه شما