چگونگی ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان

با توجه به اینکه این شرکت نمایندگی مستقیم از دانشگاه های سوئد را دارد، لذا این امکان فراهم گردیده تا دانشجویان محترم جهت ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان انگلیسی مانند آیلتس و تافل، امکان ثبت نام را تحت شرایطی داشته باشند.

از آنجایی که گرفتن مدرک زبان و رسیدن به نمره ای خاص از جمله مشکلات همیشگی دانشجویان ایرانی جهت مهاجرت به کشورهای دیگر بوده است، گذراندن کورس زبان انگلیسی در کشور سوئد و ویزای دانشجویی سوئد از این طریق می تواند سکوی پرشی جهت تحصیل در سوئد و گرفتن اقامت در این کشور باشد.

دورهای زبان انگلیسی در کشور سوئد ۶ ماهه است لیکن اغلب دانشجویان میتوانند برای ۱۲ماه ویزای خود را تمدید نمایند. این دوره در دانشگاه های سوئد برگزار میگردد و هزینه تحصیل در این دانشگاه ۵۰هزار کرون معادل ۲۵میلیون تومان می باشد. طی گذراندن این کورس زبان در سوئد، شما همچنین میتوانید زبان سوئدی را نیز بصورت رایگان در دانشگاه های کشور سوئد یا کمون ها (شهرداری) فرا بگیرید.

اخذ پذیرش با گذراندن دوره زبان انگلیسی در سوئد

ادامه تحصیل در سوئد بدون مدرک زبان امکان پذیرست. اما شما باید در حد روزمره، دانش زبان انگلیسی داشته باشید.

چنانچه موفق به اخذ مدرک زبان نگردیده باشید و دارای مدرک فوق لیسانس یا لیسانس ناپیوسته باشید (فوق دیپلم + لیسانس) و سطح زبان انگلیسی شما در حد روزمره (Intermediate) باشد میتوانید جهت اخذ پذیرش دوره زبان انگلیسی به مدت یک ترم در دانشگاه های سوئد اقدام نمائید. چنانچه مدرک پیش دانشگاهی یا لیسانس به غیر از زبان انگلیسی داشته باشید وجود مدرک IELTS آکادمیک ۵.۵ که هر مهارت آن حداقل ۵ باشد الزامی است.

فارغ التحصیلان دوره های زبان انگلیسی در مقطع لیسانس، بدون آزمون جهت پذیرش در بعضی دانشگاه های سوئد می توانند اقدام کنند. تا سپتامبر ۲۰۱۵ دیپلمه های ریاضی و تجربی جهت رشته ی Biomedicine در دانشگاه Skovde، با مصاحبه از طریق اسکایپ می توانستند پذیرش دریافت نمایند.

کورس های زبان انگلیسی در دانشگاه سوئد برگزار می شود و شما ویزای دانشجویی سوئد را دریافت می نمایید.

مزیت دوره های زبان در کشور سوئد این است که ویزای همراه نیز به آن تعلق می گیرد و تمامی همراهان میتوانند با متقاضی ویزا اخذ کنند. در این دوره شما باید ۳۰واحد درسی بگذرانید. این واحدها همان واحدهای دانشگاهی میباشد.

دقت بفرمایید تسهیلاتی که سوئد به همراهان وبه خصوص به فرزندان محصل می دهد بی مثال است در نتیجه شما بدون هیچ گونه نگرانی میتوانید در سوئد تحصیل کنید و سپس به دنبال کار باشید.

در حین تحصیل زبان انگلیسی در سوئد اگر میخواهید زبان سوئدی بخوانید که راحت تر کار پیدا کنید، تحصیل زبان سوئدی در کنار انگلیسی برای شما رایگان میباشد.

البته علاقه مندان به تحصیل در کشور نروژ میتوانند پس اتمام دوره زبان جهت ادامه تحصیل به کشور نروژ بروند زیرا تحصیلات در کشور نروژ نیز رایگان است. اما فارغ التحصیلان این دوره چون مجوز کار از دولت سوئد دریافت می کنند اکثرا در همآن کشور میمانند و بعد از یافتن کار ویزای کار اخذ نموده و مشغول به کار میشوند. چنانچه شما بعد از دوره زبان در سوئد کار پیدا کنید احتیاجی نیست به کشور خودتان رجوع نمایید. کافی است که از همان جا درخواست ویزای کار کنید و چنانچه ۴سال در سوئد کار کنید و مالیات دهید امکان اخذ اقامت دائم خواهد داشت.

شرکت Eustudy با بیش از ۱۰ سال سابقه در اعزام دانشجو و داشتن قرارداد با کشور سوئد میتواند به قدرت بیشتری شما را در این راه همراهی کند. برای اطلاعات بیشتر درباره دوره های زبان به لینک زیر مراجعه کنید.

دوره های زبان در سوئد